1923 beoordelingen

1923 Reviews

B. Kloppenburg

Behulpzaam en servicegericht

Klantgerichtheid

We waren er op black friday en het was rommelig in de winkel waardoor prijzen niet altijd duidelijk waren. voor het slepen van meubels misschien handig om wat meer hondjes en wat... We waren er op black friday en het was rommelig in de winkel waardoor prijzen niet altijd duidelijk waren. voor het slepen van meubels misschien handig om wat meer hondjes en wat verpakkingsmateriaal te hebben.

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Bedankt voor het schrijven van uw review en positieve aanbeveling.
Bedankt voor het schrijven van uw review en positieve aanbeveling.
Dank voor uw tip, wij hebben in ons magazijn altijd een steekwagen of wat hondjes ter beschikking. Ons personeel is hiervan op de hoogte.
Wij gaan bespreken of extra verpakkingsmateriaal gewenst is.
Leuk dat u bij ons bent geslaagd!
In deze actiedagen wordt onze winkel volop bezocht. Mochten er dan onduidelijkheden zijn, staan onze medewerkers voor u klaar.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Ronald van Kempen

Slechte verkoopster, loopt duidelijk op provisie....Maakt haar verkoopgesprek niet af, luisteren doet ze evenmin en praat door gesprekken heen. Dus een betere verkoop opleiding kan geen kwaad!

Stond wat ik zocht

Betere verkoopster

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Het geeft ons de mogelijkheid ons telkens te verbeteren.
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Het geeft ons de mogelijkheid ons telkens te verbeteren.
Onze verkopers staan er juist om bekend zeer klantvriendelijk en meedenkend te zijn. Al onze medewerkers zijn hierin getraind en zijn hiervoor opgeleid. Vervelend dat uw ervaring hierin anders is geweest, wij zullen intern bespreken wat er in uw geval niet goed is gegaan.
Wij wensen u uiteraard veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze winkel.

Nvt

Erg klant vriendelijk behulpzaam personeel

Lever tijd is lang

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn dat u vriendelijk bent geholpen in onze winkel en u bij ons bent geslaagd voor uw inrichting.
Een groot deel van ons assortiment is uit...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Een groot deel van ons assortiment is uit voorraad leverbaar. Bestellen van artikelen kan in sommige gevallen wat extra tijd in beslag nemen. De levertijd is afhankelijk van de grote aanvraag van onze koplopers, waar de artikelen vandaan moeten komen en de persoonlijke wensen.
Wij hopen dat u nu volop kunt genieten van uw meubels en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.

Goed!

Goed advies, mochten thuis nog even meten waardoor we geen aanbetaling hoefden te doen.

Bij het reserveren van een aanhanger rekening houden met de maten van de producten (nu paste het bij ons maar net)

Heel goed

vriendelijkheid

nee

Berends

Prijs/kwaliteit

Prima service, aardig personeel, niet te opdringerig maar als je ze nodig hebt zijn ze er met goede adviezen.

Service en deskundigheid.

Niet

Uitstekend

Persoonlijk verkoper weet wie je bent

Goed vriendelijk en deskundigen personeel

Assortiment

Nvt