1923 beoordelingen

1923 Reviews

Roy Gries

Vriendelijk ontvangen in de winkel en professioneel te woord gestaan.

Professioneel te woord gestaan

Moesten bijna een uur wachten op de aanhanger. Beter 2 aanhangers uitlenen en een derde aanschaffen om laatkomers op te vangen. 1 uur lenen is ook kort. Beter anderhalf uur van maken.

G.J.van Ark

Klootte

nee

Dat er van tevoren wordt medegedeeld,dat je de spullen zelf moet afhalen en niet achteraf Ook vooraf mededelen dat je het in het logistiek centrum moet afhalen na betaling Er werd een summiere... Dat er van tevoren wordt medegedeeld,dat je de spullen zelf moet afhalen en niet achteraf Ook vooraf mededelen dat je het in het logistiek centrum moet afhalen na betaling Er werd een summiere uitleg gegeven waar het was en ik ben twee keer naar de zaak geweest om een goede uitleg Ik heb daar ook medegedeeld dat als ik dit van tevoren had geweten ik absoluut daar niets gekocht zou hebben U voelt wel dat ik jullie firma absoluut niet zou aanbevelen

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Dank u voor het schrijven van uw review.
Het is spijtig om te lezen dat u teleurgesteld bent over de aankoop van uw fauteuil.
Tijdens het verkoopgesprek is u verteld dat de fauteuil uit...
Dank u voor het schrijven van uw review.
Tijdens het verkoopgesprek is u verteld dat de fauteuil uit voorraad leverbaar is en dat deze in het logistiek centrum kan worden afgehaald. Op de dag van het afhalen hebben wij getracht de route naar ons logistiek centrum duidelijk uit te leggen. Helaas is deze informatie voor u zeer verwarrend geweest. U moest zelfs terug naar de winkel om de route nogmaals uitgelegd te krijgen. Onze welgemeende excuses voor dit zeer vervelende voorval.
Wij wensen u alsnog veel plezier van uw fauteuil.
Profijt Meubel Doetinchem

Vriendelijke verkopers, goed advies en nemen tijd voor je. En de meubels zijn mooi. Alleen jammer dat de vakantie tussen zat, hierdoor moesten we wel heel lang wachten op onze tafel en kast. Maar... Vriendelijke verkopers, goed advies en nemen tijd voor je. En de meubels zijn mooi. Alleen jammer dat de vakantie tussen zat, hierdoor moesten we wel heel lang wachten op onze tafel en kast. Maar daar kunnen zij niets aan doen.

Jelle J

Mooie artikelen. Prima duidelijke service

Ja, personeel kon zelfs tips geven over eventuele kleuren op de muur

Schaik

Het product is prima, maar de levertijd was te lang.

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Fijn dat u bij ons bent geslaagd voor een comfortabele relaxfauteuil.
Helaas kan het voorkomen dat er, ondanks de strakke afspraken met...
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Fijn dat u bij ons bent geslaagd voor een comfortabele relaxfauteuil.
Helaas kan het voorkomen dat er, ondanks de strakke afspraken met leveranciers, vertragingen optreden die tijdens de verkoop nog niet bekend zijn. Profijt Meubel staat juist bekend om de snelle levertijden en veel artikelen zijn zelfs direct uit voorraad leverbaar. Onze excuses voor dit vervelende voorval.
Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe fauteuil en zien u graag nog eens terug in onze winkel.
Profijt Meubel Doetinchem

Bij ons in de kamer is alles van Profijt meubelen
we hebben goeie ervaring met dit bedrijf

zeker de klant vriendelijkheid en het meedenken van de klant

op dit moment niet

Miranda

Goede en zeer vriendelijke service.
Goed advies gekregen en een erg mooie eetbank aangeschaft waar we veel plezier van hebben.

Erlopen veel medewerkers rond waar je bij terecht kunt met vragen.

D. Weening

Prettig en deskundig geholpen. Personeel was heel vriendelijk.

Jose massen

Profijt doetinchem is echt onze woonwinkel, dus we komen er met zekere regelmaat, en altijd wordt je goed geholpen en geadviseerd de wachttijd voor de meubels valt mee, wij zijn tevreden

Angelita Peters

Van begin tot eind goed geholpen!

Persoonlijk advies/tijd