1923 beoordelingen

1923 Reviews

W. G. Tolkamer

Bijzonder aangenaam, zeer vriendelijk personeel, deskundige voorlichting.
Niets was te veel, werden later nog terug gebeld i.v.m. levertijd vakantieperiode.

Zeer vriendelijk en behulpzame medewerkers

Misschien een klein routekaartje naar het afhaalmagazijn.
Ligt erg verscholen op het industrie terrein in Doetinchem.

S. Dimmendaal

In onze zoektocht naar een nieuwe bank ditmaal de - voor ons - gebruikelijke winkels zoals ikea, Leenbakker e.d. links gelaten en Profijt Doetinchem bezocht.
Al snel werden we geholpen door...
Al snel werden we geholpen door de vriendelijke en gezellige verkoopster Joyce. Zij heeft ons fijn geholpen en goed advies gegeven. Na diverse banken te hebben bekeken, een bak koffie en een uurtje gezelligheid uiteindelijk een geschikte bank gevonden. Duidelijke offerte in mail ontvangen.
Na een paar weken opdracht gegeven voor de bank. Bij binnenkomst van de bank een email ontvangen voor het maken van een ophaalafspraak. Tevens gebruik gemaakt van de mogelijk tot het huren van een bestelbus tegen een kleine meerprijs. Levertijd was conform opgave, i.v.m. onze verhuizing mocht de bank langer in het magazijn blijven staan tot het moment dat ons het beste uitkwam.
Op het moment van afhalen was de bank al ingeladen in de bestelbus. Samen met de medewerker van het magazijn de levering gecontroleerd. Bank was goed ingepakt en helemaal compleet conform de offerte.
De bank voldoet aan onze verwachtingen en pakt in werkelijkheid nog mooier uit dan verwacht. Over de levensduur kunnen we nog niks zeggen, maar we gaan er vanuit dat we lang plezier van hebben.

Alles conform afspraak

Proefstukjes stof mogen wel wat groter en de bank blijkt in de werkelijkheid wat groter uit te vallen dan de maten uit de brochure. In ons geval was dat geen probleem, maar wel handig om te weten.

Diks

Vriendelijk en ter zake kundig personeel welke je te allen tijde netjes en vriendelijk te woord staan met uitstekende adviezen.

Vriendelijk en ter zake kundige verkopers!

Wassink

Wij hebben een leuke ervaring met Profijt wij zijn vriendelijk en deskundig geholpen.

De meubels die ik al heb opgehaald, zijn prima stevige meubels. Ik vind het zelf wel wat raar om de meubels zelf te moeten impregneren om garantie op de stof te houden.

An sich is alles prima, maar ik vind jullie reclame wat misleidend. De advertenties die jullie in de bladen zetten, zijn de gewone standaard prijzen. Daar is dus niets speciaals aan.

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Dank u wel voor het schrijven van deze review.
Dank u wel voor het schrijven van deze review.
Bij Profijt Meubel zijn er inderdaad veel zitmeubels zelf samen te stellen qua comfort en materialen. Dit houdt in dat er opties zijn die ten opzichte van het showmodel duurder of goedkoper uit kunnen vallen.
Als u bij de relaxfauteuil kiest voor een 5-jarige technische en vlek garantie, hoort het aanbrengen van beschermlaag daar ook bij. Onze verko(o)p(st)ers zijn er, tijdens het adviseren hiervan, altijd eerlijk over dat het impregneren hier onderdeel van is.
Natuurlijk wensen wij u heel veel plezier van uw aankopen.
Profijt Meubel Doetinchem

J C Faber

Goede ervaring met bezoeken over meerdere jaren

all in house service

klantvriendelijkheid

omruilen omdat eerste aankoop tegenviel

duidelijker advies over stoelen met stoffenbekleding

Jansen M

Prettig winkelen. Bij vragen duidelijk en deskundig antwoord

Goed en vriendelijk geholpen

Bruikbare tips

ben tevreden dus geen verbeterpunten

Aeissing

Snel geholpen en levering voor afgesproken datum al geleverd

Als bestelling door extren bedrijf leveren beter informeren als magazijn op maandag dicht is