1923 beoordelingen

1923 Reviews

Erg prettig, we wilden nadat de bestelling was afgerond nog iets wijzigen. Dit was geen probleem.

Goed geholpen en blij met onze mooie bank!

Ik ben prima geholpen.

G.J.Klein Gunnewiek

Goed voor alle wensen van klanten

het zelf brengen van meubelen

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Wij richten ons op een goed, eerlijk en duidelijk advies met een laagste prijsgarantie. Deze prijsgarantie houdt ook in dat wij uitgaan van het zelf vervoeren van uw aankoop. Tijdens de verkoop is het mogelijk om voor bezorgen te kiezen, zoals met u is besproken. Hopelijk hebben wij met deze verkorte toelichting onze formule kunnen verduidelijken.
Natuurlijk wensen wij u alsnog heel veel plezier van uw aankopen!
Team Profijt Meubel Doetinchem

Klant vriedelijk

Vriendelijk ter woord gestaan

gussinklo

Heel fijn geholpen vond alleen de levertijd iets aan de lange kant.

Had mijn bestelling 2x betaald, dit werd zeer vakkundig opgelost.

H. Van Uum

Goede ervaringen, klantvriendelijk, meedenkende organisatie.

Vincent

Prima service

Toch bezorgen en voorbehandeling door jullie i.p.v. klant zelf

J.Wassink

Fantastisch geholpen leuk vriendelijk personeel. We hebben de prachtige meubels al en wachten nog op 2 stoelen. Zeer tevrede

Bank met hocker besteld. Bij afhalen verkeerde hocker en verkeerde bekleding. Na nieuwe besteld te hebben bleek de nieuwe hocker defect. Profijt maakt een fout en ik moet zelf papieren invullen om... Bank met hocker besteld. Bij afhalen verkeerde hocker en verkeerde bekleding. Na nieuwe besteld te hebben bleek de nieuwe hocker defect. Profijt maakt een fout en ik moet zelf papieren invullen om de klacht in te dienen. Iedere keer kreeg een ander de schuld.
Om alles geregeld te krijgen erg omslachtig. Krijg steeds te horen "zo is ons concept". Steeds op en neer tussen de winkel en magazijn. Voor de spullen en de papieren

Zie boven

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Vervelend om via deze weg te lezen dat u niet direct heeft kunnen genieten van uw aanschaf.
Profijt Meubel heeft een laagste prijs garantie en om...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Profijt Meubel heeft een laagste prijs garantie en om deze te kunnen hanteren, kunnen wij niet gratis bezorgen of ruilen bij de klant. Ook onze service afhandeling is hierin meegenomen. Wij richten ons op een goed, eerlijk en duidelijk advies waarna we tijdens het bespreken van de verkoopvoorwaarden ook het zelf afhalen of eventueel bezorgen tegen meerprijs bespreken. Hopelijk hebben we met deze verkorte toelichting onze formule kunnen verduidelijken.
Natuurlijk wensen wij u alsnog heel veel plezier van uw bank!
Profijt Meubel Doetinchem