1923 beoordelingen

1923 Reviews

Positieve ervaring met het bedrijf zijn goed geholpen door het vriendelijke personeel en goede uitleg gehad over de mogelijkheden

Fam Kreunen

Een prima bedrijf met redelijke prijzen

W om te wisselene zijn van kast veranderd deze was nog op bestelling. Een bijna zelfde kast was op voor raad Was geen probleem anders moesten we nog een keer weer komen rijden voor de kast We... W om te wisselene zijn van kast veranderd deze was nog op bestelling. Een bijna zelfde kast was op voor raad Was geen probleem anders moesten we nog een keer weer komen rijden voor de kast We moesten al drie kwartier rijden.

nee

Vonden het een prettig bedrijf zijn prettig geholpen en kregen goed advies

Nee zijn zeer tevreden over dit bedrijf

Nee alleen jammer dat er geen bezorgdienst is

Keurentjes

Geweldig vriendelijk personeel. Huiselijke sfeer in de winkel. Levertijden kunnen beter.

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons personeel en de uitstraling van de winkel.
Dat 4 van de 6 eetkamerstoelen inderdaad 10 weken levertijd...
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Dat 4 van de 6 eetkamerstoelen inderdaad 10 weken levertijd hebben, is tijdens de aankoop wel besproken maar blijft vervelend. Wij zullen altijd ons best blijven doen om de levertijden zo kort mogelijk te houden, helaas zijn deze dus niet altijd te versnellen.
Alsnog wensen wij u veel plezier van uw aankopen.
Profijt Meubel Doetinchem

?

Hans

Prettig, fijne medewerksters, deskundige uitleg.

Vriendelijke medewerkers

Koffie in een kopje en veel fijner dan een plastic bekertje

Ze hebben ons eerst rustig laten kijken. Tussen door kwamen ze wel vragen of we al hulp advies nodig hadden. Wij hebben dat als zeer prettig ervaren.

Deskundige medewerkers.

Kadir Yasar

Top! Vriendelijke personeel en helpt men graag met zijn/haar keuzes.

Klantvriendelijkheid. Dit was uitermate goed!

Geen.

Van poortvliet

Zeer prettig geholpen aardige mw goede uitleg en alle tijd voor ons dit hebben wij als prettig ervaren

Nee is prima zo

Wil & Bets Thijssen

We Werden Prettig Geholpen !!