8.8 /10

checkbox96% beveelt Profijt Meubel Emmen aan!

JH.Harmes

Als prettig en super mooi alles uitgestald.

Deskundig advies . Prettig behandeld

Antwoord Profijt Meubel Emmen

Dank voor uw mooie beoordeling en review, meneer Harmes! Wat fijn om te horen dat u het advies van onze collega deskundig hebt ervaren, en dat u onze winkel als prettig en mooi omschrijft. We wensen u fijne feestdagen, Hopelijk tot ziens in onze winkel! Team Profijtmeubel Emmen

M. Dragstra

Klantvriendelijk en klantgericht

Antwoord Profijt Meubel Emmen

Dank voor uw mooi review, mevrouw Dragstra! Dit vinden wij erg fijn om te horen, hier streven wij naar:) Namens Djamel ook hartelijk dank, we wensen u dan ook alvast veel plezier van uw aankoop! Graag tot ziens in onze winkel! Team Profijt Emmen

hendriks

SterSterSterHalve sterLege ster

goed

hoekbank

Antwoord Profijt Meubel Emmen

Dank voor uw mooie beoordeling, mevrouw Hendriks! Fijn om te horen dat u ons aanbeveelt. We wensen u Alvast veel plezier van uw hoekbank, en graag tot ziens in onze winkel! Team Profijtmeubel Emmen

Plasman

SterSterSterSterLege ster

Mooie meubelzaak met veel keuze. Vriendelijk geholpen en geadviseerd. Ongedwongen sfeer met een lekker bakkie koffie. Goede keuze kunnen maken tussen de diverse opties die mogelijk zijn. Kortom snel geslaagd naar tevredenheid.

Antwoord Profijt Meubel Emmen

Dank voor uw mooie review, Fam. Plasman! Wat fijn om te horen dat u de sfeer, en ons advies zo prettig heeft ervaren. Wij wensen u dan ook alvast heel veel plezier van uw aankoop! Normaliter staan alle comfortkeuzes in onze winkel, echter door een nieuwe wisseling was deze nog niet compleet. Maar zo te zien heeft u een mooie keuze kunnen maken. Ook Rosalinde heeft het als heel prettig ervaren. Dank hiervoor! Team Profijt Emmen

Frank Stoops

Antwoord Profijt Meubel Emmen

Dank voor uw mooie review , meneer Stoops! Fijn dat u vriendelijk door onze collega bent geholpen. Uw verbeterpunt hebben we uiteraard gelezen, en helaas was bij toeval onze koffiezetmachine voor reparatie de deur uit. Onze excuses hiervoor! Wij wensen u alvast veel plezier van al uw meubelen! Team Profijtmeubel Emmen

Wendymoerman

Goede service

Antwoord Profijt Meubel Emmen

Dank voor u 5-sterren review, mevrouw Moerman! Heel fijn om te horen dat u deskundig bent geholpen, en ons aanbeveelt! Het is nog even wachten, maar we wensen u alvast heel veel plezier met uw aankoop:)! Graag tot ziens in onze winkel, Team Profijtmeubel Emmen

de Grijs

zo blijven

Afhalen / bezorgen

Antwoord Profijt Meubel Emmen

Dank voor uw mooie beoordeling, Familie de Grijs! Erg fijn om te horen dat u ons aanbeveelt. We wensen u uiteraard veel plezier met uw aankoop, en hopelijk tot ziens in onze winkel! Team Profijtmeubel Emmen

Hilbert Woltinge

Prettige winkel met vriendelijk personeel

Eetkamer tafel, stoelen, tv-meubel, kast, tafeltjes

Antwoord Profijt Meubel Emmen

Dank voor uw mooie review, familie Woltinge! Fijn om te horen dat uw Profijtmeubel Emmen aanbeveelt en onze winkel en hulp prettig heeft ervaren. We wensen u dan ook alvast veel plezier met uw meubelen! Graag tot ziens in onze winkel, Team Profijtmeubel Emmen

Regina Lichtendonk

Wat een fijne winkel. Mooi groot opgezet met mooie hoekjes, om goed beeld voor combi's te krijgen. Ruim aanbod.

Antwoord Profijt Meubel Emmen

Dank voor uw mooie review, mevrouw Lichtendonk! Fijn om te horen dat u de indeling en ons aanbod als prettig ervaren heeft:). Ook namens Celeste hartelijk dank voor uw review. Graag tot ziens in onze winkel! Team Profijtmeubel Emmen

L. Meendering

SterSterSterSterLege ster

Eerst rustig rond kunnen kijken en daarna deskundig geholpen.

Het is goed zoals het is.
Ruim opgezet

Antwoord Profijt Meubel Emmen

Dank voor uw mooie review, mevrouw Meendering! We zijn blij dat u naar wens geholpen bent. Erg fijn om te horen! Graag zien we u in onze winkel terug, Team Profijtmeubel Emmen

Leo Katoen

Mooie nette winkel

Antwoord Profijt Meubel Emmen

Dank voor uw mooie review en beoordeling, meneer Katoen! Goed om te horen dat u onze hulp als goed en kundig omschrijft. Ook namens Rosalinde dank voor uw beoordeling. Graag tot ziens in onze winkel! Team Profijtmeubel Emmen

Ineke van der Valk

Deskundig geholpen

Vriendelijk

Antwoord Profijt Meubel Emmen

Dank voor uw mooie 5-sterren beoordeling, mevrouw Van der Valk! Erg fijn om te horen dat u deskundig en vriendelijk bent geholpen. We hopen uiteraard dat u veel plezier heeft van uw aankoop, en graag tot ziens in onze winkel! Team Profijtmeubel Emmen

A. Huiskes

Ben perfect geholpen door Ronald de goed advies over een relaxstoel

Antwoord Profijt Meubel Emmen

Hartelijk dank voor uw review, Mevrouw Huiskes! Fijn om te horen dat ons aanbeveelt en goed geholpen bent bij ons in de winkel. We wensen u veel plezier met uw Relaxfauteuil! Graag tot ziens! Team Profijtmeubel Emmen

O.Bonte

Fijn geholpen met aankoop twee nieuwe eetkamerstoelen.

Antwoord Profijt Meubel Emmen

Dank voor uw mooie review meneer en mevrouw Bonte! Goed om te horen dat u het zo ervaren heeft. We wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe eetkamerstoelen, en graag tot ziens in onze winkel! Team Profijtmeubel Emmen

Fenny Jansen

SterSterSterLege sterLege ster

We zijn heel leuk en gezellig geholpen door Celeste

Eethoek tafel. En 4 stoelen

Antwoord Profijt Meubel Emmen

Dank voor uw leuke review, mevrouw Jansen! Ook namens Celeste natuurlijk. Alvast heel veel plezier met uw aankoop! En graag tot ziens in onze winkel! Team Profijt meubel Emmen

Geantwoord op

Profijt Meubel Emmen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Profijt Meubel Emmen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 8 april 2015

Profijt Meubel Emmen

Bij Profijt Meubel vind je eigentijdse meubelen van topkwaliteit, voor zowel de woon- als eetkamer. Meubelen als kasten, dressoirs, fauteuils, stoelen en zitbanken met een ruime keuze uit diverse materialen, stoffen en leder.

Nijbracht 76

7821 CA Emmen

JH.Harmes

Als prettig en super mooi alles uitgestald.

Deskundig advies . Prettig behandeld

Eetkamer tafel, stoelen, tv-meubel, kast, tafeltjes

Regina Lichtendonk

L. Meendering

SterSterSterSterLege ster

Eerst rustig rond kunnen kijken en daarna deskundig geholpen.

Het is goed zoals het is.
Ruim opgezet

Vriendelijk

A. Huiskes

Ben perfect geholpen door Ronald de goed advies over een relaxstoel

O.Bonte

Fijn geholpen met aankoop twee nieuwe eetkamerstoelen.

Fenny Jansen

SterSterSterLege sterLege ster