8.7 /10

checkbox96% beveelt Profijt Meubel Gouda aan!

Deskundig advies

Didi Ubels

Mooie aankleding en klantvriendelijk personeel. Het assortiment is ruim, maar weinig van het assortiment is op voorraad.

Antwoord Profijt Meubel Gouda

Beste Didi Ubels, Dank u wel voor uw fijne review, wij waarderen het zeer dat u deze heeft achtergelaten! Ook vinden wij het heel prettig om te lezen dat u vriendelijk en deskundig door ons personeel bent geholpen en dat de aankleding van onze winkel ook naar wens was. Wij wensen u al vast heel veel plezier met uw nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Team Profijt Gouda

Tamara

Top!

Antwoord Profijt Meubel Gouda

Beste Tamara, Bedankt voor deze mooie review! Ik vindt het fijn om te horen dat u mijn enthousiaste aanpak als fijne hulp heeft ervaren. Ook ik vond onze ontmoeting erg gezellig en ben dan ook blij dat ik u ook weer heb mogen helpen bij het zoeken van de 'nieuwe' stof. Het is nog even afwachten maar graag wil ik u alvast heel veel plezier wensen van uw nieuwe bankstel! Met vriendelijke groet, Nikki

Andre

SterSterSterSterLege ster

Gouda ruim opgezette winkel waar je rustig rond kan lopen en niet direct wordt aangesproken door verkopers

Bank

Antwoord Profijt Meubel Gouda

Dank u wel voor uw mooie review. Fijn dat u lekker op uw gemak even rustig heeft kunnen rondkijken en dan toch een leuke bank heeft kunnen uitkiezen. Ik vond het prettig om u beiden te kunnen adviseren en alvast heel veel plezier van de bank!

Joke Groenendijk

Antwoord Profijt Meubel Gouda

Beste meneer en mevrouw Groenendijk, Bedankt voor uw mooie review. Ik vond het leuk om met jullie mee te mogen denken over de verschillende en ook de kleinste puntjes! Ook wil ik jullie bedanken voor het verbeter punt, op deze manier kunnen wij onze service verbeteren om meer professioneel over te komen. Met vriendelijke groet, Nikki

De Jong

Vriendelijk en deskundig

Electrisch rolgordijn. Linoleum

Antwoord Profijt Meubel Gouda

Beste meneer de Jong, Bedankt voor uw mooie woorden over onze service. Ik vond het erg leuk u te mogen helpen met het maken van uw keuze en ben blij te horen dat u mijn hulp bij het samen stellen van uw nieuwe bankstel als vriendelijk en deskundig heeft ervaren. Alvast veel plezier gewenst van uw nieuwe bankstel! Met vriendelijke groet, Nikki

Cor

vriendelijk, behulpzaam

Winkeluitstraling

Antwoord Profijt Meubel Gouda

Beste Mevrouw Cor, Hartelijk bedankt voor uw geweldige review! We vinden het heel fijn dat we vooral op gebied van klantvriendelijk en advies voor u helemaal geslaagd zijn. Het was leuk om u te adviseren en te helpen met uw bestelling van de Algoso's en we wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe fauteuils! Met hele vriendelijke groet, Team Profijt Meubel Gouda

Vermaat

Prettige winkel en fantastisch personeel.

Eindoordeel
Nikki is een uitstekende medewerker, heel goed door haar geholpen. Ze is zeker een dikke 10 waard.

Antwoord Profijt Meubel Gouda

Beste Meneer en Mevrouw Vermaat, Bedankt voor het hoge cijfer en uw mooie complimenten. Ik ben blij dat ik jullie goed heb mogen helpen. Ook ik heb onze ontmoeting ervaren als een dikke 10! Met vriendelijke groet, Nikki

Van Wordragen

Top geholpen door Ivo…Profijt Meubel te Gouda. Alle mogelijkheden uitgelegd….alle kleuren laten zien…etc. Uiteindelijk met bank en eettafelstoel in order de deur uit.

Bank en stoel

Antwoord Profijt Meubel Gouda

Beste mevrouw van Wordragen, Bedankt voor uw mooie compliment over de manier waarop ik u heb mogen helpen. Ik vond het fijn u te mogen helpen bij de keuze van uw bank en de eetstoel, ik ben blij dat u met een goed gevoel onze winkel hebt verlaten. Met vriendelijke groet, Ivo, Team Profijt Meubel Gouda

P.Spruijt

Antwoord Profijt Meubel Gouda

Wat fijn om te lezen dat ik u een prettige ervaring hebben mogen geven door een warm onthaal. Ik vond het gezellig om u bij uw keuze te mogen helpen en wil u graag bedanken voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Nikki

corrie

super geholpen door Nikki. zij heeft verstand, van geeft goed advies en luistert goed wat je wel en niet wil

2 relaxfauteuils en een kelston bank

Antwoord Profijt Meubel Gouda

Wat fijn om te lezen dat wij u een prettige ervaring hebben mogen geven door goed te luisteren en een passend advies te geven. Bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Nikki

Susanne

Geen druk, klantvriendelijk, duidelijke uitleg. Persoonlijke uitstraling niet zakelijk

Complete Interieur woonkamer

Antwoord Profijt Meubel Gouda

Bedankt voor deze mooie review Susanne. Wij zijn blij dat wij u met een duidelijke uitleg en zonder druk een fijne ervaring hebben mogen geven. Alvast heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe inrichting. Met vriendelijke groet, Chloë

B. Grevenstuk

Prettig

Antwoord Profijt Meubel Gouda

Bedankt voor de goede review mr./mevr. Grevenstuk! Fijn dat u het als prettig heeft ervaren en als sterkte punt 'meedenkend heeft genoteerd. Dit horen wij graag. Tot ziens bij ons in de winkel. - Team profijt meubel Gouda

Femke

Mooie winkel, vriendelijk en deskundig personeel. Ik heb meerdere meubels en artikelen bij Profijt vandaan omdat het goede kwaliteit is en duurzaam. Ik raad met name filiaal Gouda zeer aan..!

Antwoord Profijt Meubel Gouda

Beste Femke, wauw wat een fijne review! Dit horen we graag. Bedankt voor de 5-sterren. Veel plezier met de meubelen die u van ons heeft en wellicht tot ziens bij ons in de winkel. Team Profijt Meubel Gouda

A.C. Warnaar

Vlotte bediening, adequaat opgetreden.

Salontafelsetje

Antwoord Profijt Meubel Gouda

Beste, bedankt voor de goede review die u ons heeft gegeven. Wellicht tot ziens bij ons in de winkel. Team Profijt Meubel Gouda

Herlene den Boer

SterSterLege sterLege sterLege ster

Winkel prima bezorging en bezorgplanning waardeloos

Afhalen / bezorgen

Profijt Meubel Gouda verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Profijt Meubel Gouda heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 6 januari 2017

Profijt Meubel Gouda

Bij Profijt Meubel vind je eigentijdse meubelen van topkwaliteit, voor zowel de woon- als eetkamer. Meubelen als kasten, dressoirs, fauteuils, stoelen en zitbanken met een ruime keuze uit diverse materialen, stoffen en leder.

Elburgplein 12

Cor

vriendelijk, behulpzaam

Winkeluitstraling

Vermaat

Prettige winkel en fantastisch personeel.

Van Wordragen

B. Grevenstuk

Prettig

Femke

A.C. Warnaar

Vlotte bediening, adequaat opgetreden.

Salontafelsetje

Herlene den Boer