E.Benjamins
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
- Je naam
- Hoekbank
99% beveelt Profijt Meubel Hoogeveen aan!
Geholpen door Janneke, door haar goede advies zijn we er prima uitgekomen.
Nieuwe bank + hocker gekocht, heel fijn geholpen door medewerkers. Nu bleek de hocker voor ons veel te groot te zijn. Na ontvangst de winkel gebeld en na een persoonlijk gesprek in de winkel een nieuwe hocker mogen uitzoeken. Ik zeg hele goede service en er werd heel goed meegedacht. Mijn probleem werd prima opgelost.👍. Nogmaals bedankt voor de goede en fijne service. Gr Berry
Heel goed
Goed, informatief, eerlijk en vriendelijk
Ik ben super geholpen door het personeel
vriendelijke ontvangst goede voorlichting alleen jammer dat de door mij gekozen stoel niet op voorraad is.Is wel te verkrijgen in een andere profijt winkel maar blijkbaar is er geen samenwerking onderling.
Wij vinden bezorgen absurd te duur slaat nergens op Paar km 69 euro Slechte service
Ervaring in winkel is goed
Fijn benadert en goed geholpen
Onze ervaring was al eerder positief en daarom zijn we terug gekomen.
Een inrichting waar je je thuisvoelt. Gezellig. Niet zo showroemerig !
prettig geholpen.
Goed advies en kwaliteit meubelen.
Prima verkoper
Goed advies, veel keus, personeel niet duidelijk aanwezig
Profijt Meubel Hoogeveen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Profijt Meubel Hoogeveen heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed, informatief, eerlijk en vriendelijk
Ik ben super geholpen door het personeel
Ervaring in winkel is goed
Fijn benadert en goed geholpen
Onze ervaring was al eerder positief en daarom zijn we terug gekomen.
Een inrichting waar je je thuisvoelt. Gezellig. Niet zo showroemerig !
prettig geholpen.
Goed advies en kwaliteit meubelen.
Prima verkoper
Goed advies, veel keus, personeel niet duidelijk aanwezig