We hebben goede ervaringen met het bedrijf. We hebben de meubels voor de kamer en voor de keuken gekocht bij Profijt. Deze werden bezorgd en bijna alles was goed. Alleen twee dezelfde tafeltjes... We hebben goede ervaringen met het bedrijf. We hebben de meubels voor de kamer en voor de keuken gekocht bij Profijt. Deze werden bezorgd en bijna alles was goed. Alleen twee dezelfde tafeltjes bleken bij het afleveren behoorlijk van kleur te verschil len. Beide tafeltjes zijn zonder probleem vervangen voor twee nieuwe tafeltjes.

knol

Zeer correct

nee

nee

Prima geregeld bij profijt meubelen Hoogeveen! Vervoer kan geregeld worden. Je krijgt direct bericht wanneer de meubels binnen zijn. Ook het personeel is vriendelijk en wil je NIET zomaar wat... Prima geregeld bij profijt meubelen Hoogeveen! Vervoer kan geregeld worden. Je krijgt direct bericht wanneer de meubels binnen zijn. Ook het personeel is vriendelijk en wil je NIET zomaar wat aansmeren, even hard gezegd!

Goede keuzes

Oe... even geen idee

Aankoop van eettafel, dressoir, tv meubel en stoelen.

Vriendelijke service bij inladen bestelling in gehuurde aanhanger.

In het advies geven: oogcontact (gebaseerd op 1 ervaring met vrouwelijke medewerker)

sj.dekker

Vriendelijk en netjes te woord gestaan.

Goed.kundige verkoper

a de lange

Klant van een totaal nieuwe meubels en huiskamer look.

het recht door zee zijn ,via de site is de bestelling te volgen.

Jan Dolderman

Goede voorlichting en advies.

Hele goede ervaring, correct geholpen vriendelijk personeel en goed advies

klantvriendelijk en meedenken goede service