A van langen
- Je naam
- Satriani meubels.
94% beveelt Profijt Meubel Hoorn aan!
Mooie winkel vriendelijk geholpen.
Prettig,behulpzaam ,kennis van zaken en vriendelijk.
Het personeel is ontzettend vriendelijk! Snelle service.
Super fijne winkel met goed advies
Goed behandeld
Fijne ervaring
Zeer prettig geholpen door deskundige medewerkers, m.n. door Shirley.
Telefonisch besteld
goede advies en een snelle afhandeling
Heel Goed
Uiteindelijk tafel niet naar zin,kregen ons geld terug .klasse
Mooie winkel en je wordt goed geholpen
Top
Gezellig en vriendelijk
Profijt Meubel Hoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Profijt Meubel Hoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
Profijt Meubel Hoorn
Dr. CJK van Aalstweg 8c
1625 NV Hoorn
Mooie winkel vriendelijk geholpen.
Prettig,behulpzaam ,kennis van zaken en vriendelijk.
Het personeel is ontzettend vriendelijk! Snelle service.
Super fijne winkel met goed advies
Goed behandeld
Fijne ervaring
Zeer prettig geholpen door deskundige medewerkers, m.n. door Shirley.
Telefonisch besteld
goede advies en een snelle afhandeling