Arjan

Erg goed

nee

nee

Margret Bron

Een mooi assortiment. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Een deskundig advies. Heel klantvriendelijk. Een kopje koffie met wat lekkers erbij is een verassen service.

Marit

Er zijn veel producten om uit te kiezen, en je kan er lekker winkelen. Door de medewerkers wordt je goed en vriendelijk geholpen.

Bij binnenkomst werd ik welkom geheten, ik werd geholpen wanneer ik wilde en de verkopers dachten goed met mij mee.

Voor de medewerkers zeker niet. Wel voor het product, het was een showroomtafel hierdoor kreeg ik korting omdat er een schroefgat in zat
En wat beschadeging. Wat ik niet wist was dat de poot...
En wat beschadeging. Wat ik niet wist was dat de poot half los zat(waarschijnlijk van binnen uit schroef niet goed ) hierdoor is het niet de stevigste tafel.

Jansen

Goede service en uitstekend geholpen in de winkel door een zeer vriendelijke en behulpzame dame.
Meubels zijn ook erg mooi.

De kennis van de winkel dame.

Jammer dat er niet bezorgd wordt bij grote afname.

M. Bruno

Heel goed,

Klantvriendelijk en gastvrij

Levertijd van de meubelen. Hihihihi

sabrina brandse

Onze ervaring bij profijt meubel was niet goed. Wij hebben in Mei 2016 een bank en 2 fauteuil besteld en de bestelling was pas compleet in November. Het is uiteindelijk opgelost maar van een excuus... Onze ervaring bij profijt meubel was niet goed. Wij hebben in Mei 2016 een bank en 2 fauteuil besteld en de bestelling was pas compleet in November. Het is uiteindelijk opgelost maar van een excuus of iets van een tegemoetkoming was helaas geen sprake. Wel zijn wij blij met onze aankopen.

Communicatie kan beter.

L. Raven

Wij zijn goed geholpen door het personeel. Zij maakte tijd voor ons zonder een zucht of gemopper. De bestelling daarna zijn wij minder positief over. Het duurde langer dan wij hadden doorgekregen... Wij zijn goed geholpen door het personeel. Zij maakte tijd voor ons zonder een zucht of gemopper. De bestelling daarna zijn wij minder positief over. Het duurde langer dan wij hadden doorgekregen zonder bericht. Wij moesten zelf bellen of de bestelling binnen was omdat de website waar we de order bij konden houden niet de juiste datum aangaf.

Personeel is geïnteresseerd en zeer klantvriendelijk.

Klanten informeren als de order langer duurt

Reactie Profijt Meubel Hoorn:

Beste Mevrouw Raven,
Bedankt voor uw review, wij nemen dit mee ter lering in ons bedrijf.
Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe eethoek.
Profijt Meubel...
Beste Mevrouw Raven,
Bedankt voor uw review, wij nemen dit mee ter lering in ons bedrijf.
Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe eethoek.
Profijt Meubel Hoorn
Met

J.F. IJisberg.

Kijkt u naar de kolom verbeter punten of tips !!!

Dat de opgeven maten niet helemaal kloppen, nu begrijp ik best dat er een afwijking in de opgegeven maten kan zitten, maar10 centimeter korter vindt ik toch wel erg veel, het korte deel van de... Dat de opgeven maten niet helemaal kloppen, nu begrijp ik best dat er een afwijking in de opgegeven maten kan zitten, maar10 centimeter korter vindt ik toch wel erg veel, het korte deel van de zithoek 2.18 is prima, dat was door de verkoopster opgegeven maar het lange deel van de zithoek was door de verkoopster opgegeven 2.88 en is in werkelijkheid 2.78 en dat is precies de 10 centimeter die ik nu tekort kom!

Reactie Profijt Meubel Hoorn:

Geachte H. IJsberg,
Bedankt voor de review. Wij zullen de informatie aan het hoofdkantoor doorgeven zodat er gekeken kan worden of de opgegeven maten kloppen.
Met Vriendelijke...

Alles oke

vriendelijke verkoper.

is goed zo

Schouten

Heel goede service, aardige medewerkers.

Heel netjes en duidelijk. Levering van bezorgservice zelfs 1,5 week eerder dan gedacht.