Goed geholpen en deskundig
Goed geholpen goede advies
Reactie Profijt Meubel Huissen:
Bedankt voor je mooie review Henriette, namens Profijt Meubel Huissen.
Goed geholpen goede advies
Bedankt voor je mooie review Henriette, namens Profijt Meubel Huissen.
Zeer vriendelijk persoonlijk contact.
Goede uitleg en advies.
Ze nemen de tijd voor je.
Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat je zo goed en uitgebreid bent geholpen! Veel plezier gewenst van je nieuwe bank. Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen
Goede uitleg.
Nvt
Hartelijk dank voor je review, Hennie! Veel plezier gewenst van je nieuwe bank. We hopen je snel weer eens in onze winkel te verwelkomen. Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen
Heel fijn te horen dat je het contact met onze collega's als prettig hebt ervaren. Bedankt voor het delen van je ervaring namens Profijt Meubel Huissen.
Wat fijn te horen dat je goed bent geholpen door Joep in onze winkel. Dankjewel voor het schrijven van je review Lenneke, namens Profijt Meubel Huissen.
Erg vriendelijk en deskundig geholpen door Madeleine
Goedemorgen Ellis, bedankt voor je mooie complimenten over onze collega Madeleine. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.
Mooie en goede uitstraling van de meubels
Bedankt voor je mooie review Ans! Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.
Vriendelijke en deskundige hulp
Nvt
Hartelijk dank voor je review!
Erg vriendelijk personeel
Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn. Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen
Gebruik van gratis bus
Wat fijn te horen dat je goed bent geholpen door Madeleine in onze winkel en dat ook onze bus service goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.