Kroon

Ik heb onlangs een hoekbank gekocht.

Goede prijs/kwaliteitverhouding, leuke moderne meubelen en een divers aanbod

Heb ik niet

Tom Brautigam

Bank gekocht

M.S. Thiadens

Ik heb een zeer slechter ervaring met dit bedrijf. De bank werd veel te laat geleverd omdat je waren "vergeten" ons te bellen dat hij klaar stond. Vervolgens werd hij verkocht aan iemand anders en... Ik heb een zeer slechter ervaring met dit bedrijf. De bank werd veel te laat geleverd omdat je waren "vergeten" ons te bellen dat hij klaar stond. Vervolgens werd hij verkocht aan iemand anders en werd van ons verwacht dat wij zelfs bij gingen betalen om alsnog direct een bank geleverd te krijgen en anders weer tien weken moesten wachten!

Vanaf dat de aankoop is gedaan laat de service zeer te wensen over. Er wordt op het verkeerde telefoonnummer gebeld, de bank wordt niet op tijd geleverd en daarna werd ik onbeschoft behandeld.... Vanaf dat de aankoop is gedaan laat de service zeer te wensen over. Er wordt op het verkeerde telefoonnummer gebeld, de bank wordt niet op tijd geleverd en daarna werd ik onbeschoft behandeld. Excuses hebben wij nooit gekregen!!

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Klant heeft in zo verre gelijk er waren een aantal hoekbanken voor voorraad besteld echter wij hadden verzuimd er een te reserveren voor deze klant,heb diverse collega's gebeld of zij er nog een... Klant heeft in zo verre gelijk er waren een aantal hoekbanken voor voorraad besteld echter wij hadden verzuimd er een te reserveren voor deze klant,heb diverse collega's gebeld of zij er nog een hadden staan die wij over konden nemen + op intranet geplaatst.Het duurde even voordat iemand bereid was om de hoekbank aan ons te leveren.Dat Mevr 2 telefoonnummers aan ons doorgeeft maar waarvan ik er 1 niet mag bellen kan ik ook niet helpen.wij willen dit soort toestanden voor de toekomst natuurlijk uitsluiten.

E.Wijnbeek

Wij hebben de afgelopen 3 jaar een 2 1/2 en een 2 zits bankstel gekocht,daarna een stoel voor bij de computer,daarna een stoel bij het bankstel en nu 4 eetkamerstoelen,allen in dezelfde... Wij hebben de afgelopen 3 jaar een 2 1/2 en een 2 zits bankstel gekocht,daarna een stoel voor bij de computer,daarna een stoel bij het bankstel en nu 4 eetkamerstoelen,allen in dezelfde stoffering.Ook nog nieuwe meubels, 2 kasten, een dressoir,een hoektafel,een salontafel en een eettafel.

Sterke punten zijn :dat je nog na een paar jaar dezelfde stoffering kan krijgen.

Zoals U ziet ben ik een tevreden klant,dus op dit moment heb ik geen op of aanmerkingen.

Lennaed

Zeer triest

Lokatie

Als er afgesproken word dient dit na te worden gekomen!!

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Meneer had bij ons een aantal dingen uit toonzaal gereserveerd onder voorbehoud dat er een eettafel bij geleverd zou worden,hebben hem 3-1-2014 de voicemail ingesproken dat de hele set van €1500... Meneer had bij ons een aantal dingen uit toonzaal gereserveerd onder voorbehoud dat er een eettafel bij geleverd zou worden,hebben hem 3-1-2014 de voicemail ingesproken dat de hele set van €1500 voor €575 voor hem klaar stond,daar hebben wij geen reactie op gekregen.wij hebben hem later nog een mailtje gedaan met de vraag wanneer het opgehaald werd.Hier kregen wij als reactie op dat hij alleen maar een offerte had laten maken en dat hij elders al iets gekocht had.Was voor ons geen probleem maar vond de review wel verrassend.

A.Kramer

Tot op heden positief, zit wel op een telefoontje te wachten over het omruilen van verkeerde stoelen nu 10 weken geleden

doen niet moeilijk klachten

zoude terplekke het gekochte moeten controleren

klaassen

We werden netjes geholpen.

TWA Hendriks

Goed advies, meedenken met onze mogelijkheden, zelf aanreiken van opties, Top!!

Ja, zie onze ervaringen

Nee, zo doorgaan