Pitlo

Banken en stoelen gekocht, alles netjes bezorgd en uitgepakt. Prima service!

Carla Peters

In een woord geweldig

G van der Meijde

Goed contact maar afhandeling schade aan tafel minder (zeg maar slecht)

advies en levertijd

tafelblad was stuk, Zou een nieuwe besteld zijn en nooit mee iets van gehoord Minder dus

Twee jaar geleden een bank gekocht die op een goede dag besloot in te storten, na een hoop op en neer gebel, schuld leverancier, een nieuwe bank uit mogen zoeken, zelf een derde betalen. Service... Twee jaar geleden een bank gekocht die op een goede dag besloot in te storten, na een hoop op en neer gebel, schuld leverancier, een nieuwe bank uit mogen zoeken, zelf een derde betalen. Service profijt netjes!!!!

Als er problemen zijn met een leverancier wees dan eerlijk naar de klant toe......ik begrijp dat het opgelost moet worden maar je maakt mij niet wijs dat het zes weken duurt om een conclusie te... Als er problemen zijn met een leverancier wees dan eerlijk naar de klant toe......ik begrijp dat het opgelost moet worden maar je maakt mij niet wijs dat het zes weken duurt om een conclusie te trekken dat een bank niet te repareren is, ook hier is de grote schuldige de leverancier!!!

P Buijs

Mijn ervaring met Profijt is positief, zeker wat de klantvriendelijk betreft.
Mijn ervaring met Profijt is positief, zeker wat de klantvriendelijk betreft.
Wat betreft de kwaliteit van de bank, dat is minder. Ondanks dat we tegen meerpijs voor het zitgedeelte HR kussens hebben genomen,zakt het gigantisch door. Ziet ernaar uit dat het een miskoop wordt. Verder prima, keurige afwerking,daar wel tevreden over.

Klantvriendelijkheid!! En zeer te spreken over de aflevering!

Ja, betere kwaliteit gebruiken. Wil men dat de klanten terugkomen, moet er wel kwaliteit geleverd worden. Niet alleen de uitstraling, maar ook het comfort.

Goede service, vriendelijk personeel

h.meijrink

Goed en vriendelijk personeel.

Lusing

Erg goed en vakkundig geholpen