A.Arissen

Onze ervaring is heel goed uitstekende service en eigenlijk kun je je meubels precies zo krijgen als je ze wilt hebben bijvoorbeeld een bankstel kun je poten in jouw lengte krijgen dus nooit te hoog... Onze ervaring is heel goed uitstekende service en eigenlijk kun je je meubels precies zo krijgen als je ze wilt hebben bijvoorbeeld een bankstel kun je poten in jouw lengte krijgen dus nooit te hoog of te laag je kunt bestellen met een korte zitting of lange met of zonder rugleuning is voor heel kleine mensen of hele grote mensen ideaal dus een top bedrijf

uitstekende service erg klantvriendelijk denken met je mee en als ze iets aan kunnen passen voor je doen ze het

a.magnusson

Voldoende behulpzaam, overzichtelijk.

mevrouw de Winkel

Wij zijn erg vriendelijk behandeld. Ook konden wij de tegoedbon van Janssen Meubelen bij Profijtmeubelen inleveren dat was niet van te voren gezegd. Het is aanmerkelijk goedkoper dan bij Janssen... Wij zijn erg vriendelijk behandeld. Ook konden wij de tegoedbon van Janssen Meubelen bij Profijtmeubelen inleveren dat was niet van te voren gezegd. Het is aanmerkelijk goedkoper dan bij Janssen Meubelen. Dat vinden wij een erg groot plus punt. Als je problemen hebt met onderdelen probeert het winkelpersoneel daar een oplossingen voor te vinden. Wij vinden het een erg klantvriendelinke winkel.

Veel keuze uit goederen die vaak direkt leverbaar zijn.

Proberen om de levertijd correcter door te geven aaan de klant. Niet dat er na 3 weken nog eens een langere levertijd wordt vermeld.

B. Wilmink

Een fijne winkel waar je goed en klantvriendelijk geholpen wordt.

Heb er div. dingen gekocht.

Vriendelijk personeel. Helpt goed.

Soms wat minder overzicht in de winkel. Staat veel in.

J.Evers

Heel erg fijn geholpen , ze hebben alle tijd voor je. goede service.

n.schutjens

Zeer slecht

Reactie Profijt Meubel Huissen:

Meneer was op zoek naar stoelen die direct leverbaar waren,heb meneer naar ons magazijn gestuurd waar een zestal stoelen stonden die binnen waren gekomen voor een klant maar waarvan de kleur niet de... Meneer was op zoek naar stoelen die direct leverbaar waren,heb meneer naar ons magazijn gestuurd waar een zestal stoelen stonden die binnen waren gekomen voor een klant maar waarvan de kleur niet de juist was.Meneer heeft ze bekeken en wilde die wel hebben voor een goedkopere prijs echter kwam een week later terug dat er haren tussen de wieltjes zaten en dat ze waarschijnlijk al bij iemand thuis hadden gestaan wat in het verkoopgesprek niet naar voren was gekomen,heb de haren tussen de wieltjes uit gehaald en iemand anders heel blij gemaakt met deze stoelen.Meneer heeft netjes zijn geld contant retour gekregen zonder problemen.

Gerichhausen

Ervaren, klantvriendelijke medewerkers die met de klant meedenken.

Marjan Siep

Klantvriendelijk en snelle service.
Groot pluspunt is het beschikbaar stellen van een bus voor het vervoer van het gekochte meubel.

Duidelijke communitie
Beschikbaarheid van een bus voor het vervoer vh gekochte meubelstuk.

tesselhoff

Prettige winkel groot ass. en klantvriendelijk

klantgerichtheid

levertijden niet volgens afspraak