Thea

Prima ervaring! De verkoper heeft ons echt de stoelen verkocht door de hele showroommdoor te lopen op zoek maar de juiste stoffen en kleur, formaat etc. Super!

Gewoon even neuzen eindigde toch in de aanschaf van stoelen nadat bleek dat de stoel niet alleen goed zat maar ook nog lig mogelijkheden in zich had.

Goede voorlichting over onderhoud van het gekochte

petra van der galien

Alleen maar 1 woord SUPER..
Ik was bij jullie met mijn zus die een verstandelijke beperking heeft, en hoe jullie met haar omgingen .....GEWELDIG.
Super geslaagd en zij is er dol gelukkig...
Alleen maar 1 woord SUPER..
Super geslaagd en zij is er dol gelukkig mee.
Bedankt voor deze ervaring .
Want dat is best heel vaak anders.

Aandacht voor de klant

Van der Tuin

Prima zaak, al diverse meubelen hier gekocht

uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
klantvriendelijk personeel.

levering rechtsstreeks naar Leeuwarden, dus niet via Wolvega, levert vertraging op.

Alie

Niet gedacht dat we gelijk zouden slagen, dus dit zegt genoeg. Als we jullie kunnen helpen , spreek ons dan aan. Niet dat
opdringen. Alleen maar pluspunten.

uitstekend geholpen en advies over kleur , stof en levertijd was ook goed.

nee.

D.Fredriksz

Mooie hoekbank besteld en keurig en zeer goed ingepakt afgeleverd.
Had slechte ervaringen met andere bedrijven, maar de volgende keer ga ik eerst hier weer kijken voor wat nieuws. Mooie hoekbank besteld en keurig en zeer goed ingepakt afgeleverd.
Bedankt voor de goeie service.

Vooral de boedelbak regeling, die ook nog eens gratis is, vond ik zeer plezierig.

Prima leuke mensen en goede service

Niet in het bijzonder maar gewoon gied

M.N. de Wal

Prettige winkel om even rond te zoeken

ruime aandacht en advies over de aankoop

neen, want wij hebben na ons tweede bezoek door het advies en uitleg besloten tot de aankoop.

Eerste keer leuk geholpen door een medewerkster met advies over een bank. De bank zelf valt qua kwaliteit wel tegen helaas.

Goede service en vriendelijk personeel.

Net wat snellere levertijd en net wat betere prijs/kwaliteit verhouding

m.keijzer

Ik ben geduldig en vriendelijk geholpen. Ik ben meteen geslaagd, naar tevredenheid.

Ik was doelgericht en de informatie was goed, er was genoeg om uit te kiezen. De levertijd was ietsje eerder dan verwacht
en ben daar zeer tevreden over. we hebben het zelf afgehaald. Ik ben...
en ben daar zeer tevreden over. we hebben het zelf afgehaald. Ik ben dus zeer tevreden.

Nee die heb ik niet, daar ik naar tevredenheid geholpen ben. Het artikel was precies wat ik zocht en heb geen aanmerkingen.