7.7 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox88% beveelt Profijt Meubel Middelburg aan!

Assortiment
7.8/10
8.2/10

Aletta van Es

Antwoord Profijt Meubel Middelburg

Goedemiddag mevrouw van Es, Dank u wel voor de mooie 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat u goed en vriendelijk geholpen bent. We zien u graag terug in onze winkel te Middelburg. Met vriendelijke groet, Sophie Kruidhof Profijt Meubel Middelburg

W.de Bruijne

SterSterSterSterLege ster

Is moeilijk, voorlopig heb ik nog geen tafel.

Eettafel en stoelen.

Antwoord Profijt Meubel Middelburg

Beste meneer/mevrouw de Bruijne, Bedankt voor uw review! We hopen dat u naar tevredenheid geholpen bent in de winkel en we gaan ervan uit dat zodra u de meubelen ontvangen hebt dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Sophie Kruidhof Profijt Meubel Middelburg

Huigen

vriendelijk en deskundig personeel

vriendelijk personeel, goede uitleg

Antwoord Profijt Meubel Middelburg

Beste meneer/mevrouw Huigen, Bedankt voor uw mooie 5-sterren review! Heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We zien u graag terug in ons filiaal te Middelburg. Met vriendelijke groet, Sophie Kruidhof Profijt Meubel Middelburg

minderhoud

Tevreden

Antwoord Profijt Meubel Middelburg

Beste meneer/mevrouw Minderhoud, Bedankt voor uw mooie review! Dit waarderen wij enorm. We zien u graag terug in ons filiaal te Middelburg. Met vriendelijke groet, Sophie Kruidhof Profijt Meubel Middelburg

Wilko en Judith Kuiper

Heel leuk geholpen door Shanon. Eerst door haar moeder Miranda bij Pronto. Zij hebben ons geholpen bij het uitzoeken van nieuwe meubels. Echt leuke vrouwen. Zou er zeker naar toe gaan. Mooie spullen, te maken naar persoonlijke wensen en toch betaalbaar.

Eettafel, salontafel, stoelen en lampen

Antwoord Profijt Meubel Middelburg

Beste meneer en mevrouw Kuiper, Bedankt voor uw mooie review! Heel fijn om te lezen dat u zo goed geholpen bent door zowel Shanon als Miranda. Wij gaan dit ook zeker doorgeven aan hen. We zien u graag terug in onze winkels te Middelburg! Met vriendelijke groet, Sophie Kruidhof

Eea ivens piessens

Antwoord Profijt Meubel Middelburg

Beste meneer/mevrouw Ivens, Bedankt voor uw mooie 5-sterren review! Wij waarderen dit enorm. Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent. Wij gaan dit ook zeker doorgeven aan de desbetreffende verkoper. Heel veel plezier met uw nieuwe meubelen en we zien u graag terug in ons filiaal in Middelburg. Met vriendelijke groet, Sophie Kruidhof Profijt Meubel Middelburg

J Baaijens

Antwoord Profijt Meubel Middelburg

Beste meneer/mevrouw Baaijens, Bedankt voor uw mooie 5-sterren review! Wij waarderen dit enorm. We zien u graag terug in onze winkel te Middelburg. Met vriendelijke groet, Sophie Kruidhof Profijt Meubel Middelburg

W. Peeters

Op zoek naar een geschikt salon voor ons buitenverblijf zijn we terecht gekomen bij Profijt Meubel Middelburg, waar we zeer vriendelijk ontvangen werden door Conny. Op basis van haar deskundig advies hebben we een geschikte 2- en 2,5-Creon zit gevonden (+ nog enkele bijpassende kussens). Conny nam alle tijd om onze wensen te aanhoren en te voldoen. We zijn nu in blijde verwachting van de levering over +-12 weken.

Het had wel leuk geweest als we een kopje koffie aangeboden hadden gekregen.
4.5

Antwoord Profijt Meubel Middelburg

Goedemiddag meneer/mevrouw Peeters, Bedankt voor uw mooie review! Heel leuk om te horen dat u zo goed geholpen bent in de winkel. We gaan dit ook zeker delen met onze collega Conny. We zullen uw tip over het aanbieden van een koffie zeker meenemen. We zien u graag terug in onze winkel te Middelburg. Met vriendelijke groet, Sophie Kruidhof Profijt Meubel Middelburg

J. Beun

Het was de eerste keer dat ik het gebouw betrad en ik was verbaasd over de grootte ervan. Ik was op zoek naar een relaxfauteuil en werd geholpen door Conny, die kennelijk plezier in haar werk heeft, heel goed met mensen om kan gaan en terzake kundig is. Een schoolvoorbeeld van een prima verkoopster. Ik heb haar dan ook bedankt voor de manier waarop waarop ze heeft geholpen. Een vriendin die met me mee kwam was het daar roerend mee eens.

Antwoord Profijt Meubel Middelburg

Beste meneer/mevrouw Beun, Bedankt voor uw ontzettend mooie review! Heel leuk om te horen dat u zo goed geholpen bent. We gaan dit ook zeker doorgeven aan Conny. We wensen u veel plezier met uw nieuwe relaxfauteuil en we zien u graag terug in de winkel te Middelburg. Met vriendelijke groet, Sophie Kruidhof Profijt Meubel Middelburg

JM

Zeer positief.

Antwoord Profijt Meubel Middelburg

Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie review! We zien u graag terug in onze winkel te Middelburg. We zullen de tip over het drinken aanbieden zeker meenemen. Met vriendelijke groet, Sophie Kruidhof Profijt Meubel Middelburg

Anneke Huiszoon

Zeer goede uitleg,bediening en advies.

Entree is een beetje vreemd

Antwoord Profijt Meubel Middelburg

Beste mevrouw Huiszoon, Bedankt voor de mooie 5-sterren review! Dit waarderen wij enorm. We wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Sophie Kruidhof Profijt Meubel Middelburg

Rosanna Uijt de Haag

Goede service

Goede service en goede kwaliteit meubels

Antwoord Profijt Meubel Middelburg

Beste mevrouw Uijt de Haag, Bedankt voor uw mooie 5-sterren review! Wij waarderen dit enorm. Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe bank. Met vriendelijke groet, Sophie Profijt Meubel Middelburg

Fam Quist

Heel netjes geholpen

Antwoord Profijt Meubel Middelburg

Beste familie Quist, Bedankt voor de mooie review! Dit waarderen wij enorm. Heel fijn om te horen dat u goed bent geholpen door mijn collega Esther. We wensen u veel plezier met de nieuwe meubelen! Met vriendelijke groet, Sophie Kruidhof Profijt Meubel Middelburg

Danilo de Bree

Deskundig advies
Goed advies, niet pusherig.

Antwoord Profijt Meubel Middelburg

Beste meneer/mevrouw de Bree, bedankt voor uw mooie review! Dit waarderen wij enorm. Heel fijn om te horen dat u goed geadviseerd bent. We zien u graag terug in ons filiaal te Middelburg. Met vriendelijke groet, Sophie Kruidhof Profijt Meubel Middelburg

Johan Bezuijen

Super

Antwoord Profijt Meubel Middelburg

Beste meneer Buzuijen, Bedankt voor uw mooie 5-sterren review! Super om te horen dat u zo goed geholpen bent. We gaan dit ook zeker doorgeven aan de desbetreffende collega. We zien u graag terug in ons filiaal te Middelburg. Met vriendelijke groet, Sophie Kruidhof Profijt Meubel Middelburg

Geantwoord op

Profijt Meubel Middelburg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Profijt Meubel Middelburg heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.7/10
  • checkEerste review geschreven op 26 februari 2015

Profijt Meubel Middelburg

Bij Profijt Meubel vind je eigentijdse meubelen van topkwaliteit, voor zowel de woon- als eetkamer. Meubelen als kasten, dressoirs, fauteuils, stoelen en zitbanken met een ruime keuze uit diverse materialen, stoffen en leder.

Mortiereboulevard 20

4336 RA Middelburg

Assortiment
7.8/10
8.2/10

Aletta van Es

W.de Bruijne

SterSterSterSterLege ster

Is moeilijk, voorlopig heb ik nog geen tafel.

Eettafel en stoelen.

Eettafel, salontafel, stoelen en lampen

Eea ivens piessens

J Baaijens

W. Peeters

Het had wel leuk geweest als we een kopje koffie aangeboden hadden gekregen.
4.5

J. Beun

JM

Zeer positief.

Anneke Huiszoon

Zeer goede uitleg,bediening en advies.

Entree is een beetje vreemd

Rosanna Uijt de Haag

Goede service

Goede service en goede kwaliteit meubels

Fam Quist

Heel netjes geholpen

Danilo de Bree

Deskundig advies
Goed advies, niet pusherig.

Johan Bezuijen

Super