Goede ervaring,weet niet hoe het gaat met ev klachten.

Nee.

De levertijd vind ik wel erg lang.

Kerkwijk

Duidelijk verhaal van verkopers. No nonsens zeg maar

Zorgen dat ALLES geleverd wordt. Bezorgers hadden maar 1 order bij zich terwijl er HEEL DUIDELIJK was afgesproken dat allebei mijn orders geleverd zouden worden. Moest nu 1 order zelf ophalen... Zorgen dat ALLES geleverd wordt. Bezorgers hadden maar 1 order bij zich terwijl er HEEL DUIDELIJK was afgesproken dat allebei mijn orders geleverd zouden worden. Moest nu 1 order zelf ophalen terwijl ik voor bezorging betaald heb

Boele

Vriendelijk personeel

Jammer dat als je wat koopt dit niet gratis thuis bezorgd word Zeker meubels ed

Hans en Marja van Dongen

Dusver goede ervaring, duidelijk advies en niet te opdringerig

Klantvriendelijk, deskundig, meedenkend

Ga zo door

Van der Graaff

er zoal van eethoekstoelen binnen stond, snel geleverd, en we zijn er zeer tevreden over, komen Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en goed advies gekregen na een rondje om tekijken wat
zeker nog hier terug, ruime keuze.

Marianne

Goed advies en gezellige verkoper. Levering 4 weken sneller.

Service en tijd voor de klant

Michelle Roeffel

Wij zijn erg vriendelijk geholpen. Dit is de 2e keer dat we hier wat hebben gekocht en zijn uiterst tevreden.

Zeer aardige mevrouw waar wij nu 2x door zijn geholpen.

Kooiman

Kom er zeker al meer dan 25 jaar

Gezellig shoppen bij de winkel in Sliedrecht.

Alles was ruim voor de aangegeven levertijd al geleverd.

Het ophaal centrum ligt onder de winkel. Best zwaar om te spullen naar straat hoogte te brengen. Met name zwaar voor het personeel, zij leveren de spullen keurig bij de auto.

eppie

Goede ervaring gehad, heerlijke bank voor een mooie prijs! Geen agressieve verkooppraatjes. Laagste prijsgarantie geeft duidelijkheid, en dit klopte is onze ervaring.

goede prijs en kwaliteit. Geen agressieve verkooppraatjes. Duidelijkheid van prijs is een pré. Je weet waar je aan toe bent met de laagste prijsgarantie

geen, ga zo door