Carla Pattinama

Goed geholpen. Alleen teleurstellend dat er € 65,00 betaald moet worden voor bezorging op vaste dagen en dat het dan alleen wordt neergezet en niet uitgepakt. Dus afvoer van carton en plastic komt... Goed geholpen. Alleen teleurstellend dat er € 65,00 betaald moet worden voor bezorging op vaste dagen en dat het dan alleen wordt neergezet en niet uitgepakt. Dus afvoer van carton en plastic komt voor eigen rekening

Zie hierboven over bezorging

Mooie winkel, ruime keus.
Hulpvaardig en vriendelijk personeel!

Klacht van de bezorging werd zeer serieus genomen. Bezorg heren kwamen zeer onvriendelijk over. Ik werd hierin goed begeleid

Afspraak met verkoper dat wij 2 reinigingsmiddelen/beschermingsmiddel erbij zouden krijgen, voortaan wellicht beter dit dan direct mee te geven, nu waren ze niet geleverd dus na een telefoontje de... Afspraak met verkoper dat wij 2 reinigingsmiddelen/beschermingsmiddel erbij zouden krijgen, voortaan wellicht beter dit dan direct mee te geven, nu waren ze niet geleverd dus na een telefoontje de volgende dag al in huis. Dus eigenlijk gewoon geen verbeterpunten :)

H. v . Dongen

Klantvriendelijk, niet opdringend, goede service

vakkennis medewerkers

nvt

Deskundig advies

Alles op tijd

Verbueken

Vriendelijk, overzichtelijk, behulpzaam, meedenkend

denken mee in mogelijke opties

nee

Meubels gekocht en volgens schema geleverd. Prima uitleg en medewerking gekregen. Geen enkel negatief puntje.

Fijn geholpen, duidelijke informatie en snelle levering

Ej verschoor

Klantvriendelijk zonder opdringend te zijn

Goeieprijs kwaliteit verhouding

Verpakking meenemen van geleverde spullen

R van de Ridder

We zijn erg vriendelijk en deskundig geholpen

Mooie winkel met fijn personeel

D de Jong

Het heeft ons goed en deskundig van advies voor zien. En de stoelen waren er sneller dan gedacht.