Arnoud Standaart

Netjes, snel, niet opdringerig, snelle levering

Door iedereen hetzelfde geholpen

We hebben de bank en stoelen pas sinds een aantal weken dus over een tijdje kunnen we beoordelen of de kwaliteit goed is :)

De meubels die ik bij u gekocht bevallen prima. Ze zijn precies zoals bij de aankoop verteld en door mij ervaren.

Deskundig advies en een snelle levertijd

rene lubach

alle tijd voor de klanten, geen opdringerig personeel

nee

Prettig en deskundig geholpen.

Ben heel prettig geholpen. Fijne winkel !!

Fijn geholpen

Goed advies

Miranda de Ruiter

We hebben onze nieuwe bank en eetkamer stoelen bij profijt meubel gekocht. We werden heel goed en vriendelijk geholpen.
Goeie en snelle service.
We zijn heel tevreden over de meubels en...
Goeie en snelle service.
We zijn heel tevreden over de meubels en de klantvriendelijkheid.
We raden vrienden en familie ook aan om hun spullen bij profijt meubel te kopen..

Als wij nog eens nieuwe spullen nodig hebben, dan komen we ook zeker terug.

van der Vlies

Na alla ellende van het vorige bankstel,ook van profijt meubel, zijn we toch overstag gegaan om toch hier weer een bankstel aan te schaffen
Nadat de verkoopster alles was nagegaan .en na...
Nadat de verkoopster alles was nagegaan .en na duidelijke uitleg waarom dat zo verlopen was hebben wij de knoop met een beetje argwaan toch een bankstel gekocht

Zie boven

H.F.J. Pols

Een bank gekocht. Wel jammer dat mij een reinigingsmiddel is aangesmeerd die giftig bleek te zijn.
zonde van die € 11,95

Goede adviezen over kwaliteit

Ja niet meer zo'n spuitbus aansmeren

Jolanda Gijbels

Netjes en goed geholpen bij de aankoop van een bank