Ik heb een goede ervaring met het bedrijf.

Leuke opstelling

Geen idee

Heel erg goed geholpen, ben zeer tevreden

Ja mijn man is invalide en de meubelen was zelfmontage en ik ben geholpen door profijtmeubel

nee

Groenendijk

Zeer goed vriendelijk personeel

Advies was goed zelfs na sluitingstijd .

Lichtere winkel

Krul

visser

2 kasten en een salontafel gekocht.

het in elkaar zetten gaat vrij makkelijk omdat alle plankjes een sticker hebben, dus bijna niet fout te doen

levertijd iets te lang

w j v Halen

We zijn heel plezierig en vakkundig geholpen ,even als 2jaar geleden toen we ons bankje bij jullie gekocht hebben

goed bereikbaar ,goede parkeerplaatsen

nvt

Cammeraat

Naar dat we hier 8 eethoekstoelen gekocht hadden, en zeer tevreden zijn, hebben wij daarna besloten om een bankstel te
kopen. deze hebben we samen met de verkoper samen gesteld. dit zeer tot...
kopen. deze hebben we samen met de verkoper samen gesteld. dit zeer tot onze grote tevredenheid.

De service is uitstekend, en de garantie heel goed. wij zullen dit zeker anderen aanraden.
De prijs viel ons erg mee, en de verkoper zei eerlijk wat goed voor ons gezin is.
Wij zijn...
Wij zijn met 10 personen nog thuis, daar hield de verkoper rekening mee wat betreffende de kwaliteit voor ons gezin.

Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer goed je krijgt goed advies

A.J. Syropoulos

Zeer vriendelijk en vakkundig personeel

Opvallend vriendelijk personeel en goede sfeer