Jorn van Trier

Zeer goed, alles netjes volgens afspraak

Jacques van Riel

Heel leuk en goed geholpen door proffesionele verkoopster met prima advies.

Tom weijmans

(Bewerkt)

Een ontzettend klantontvriendelijk bedrijf. Een bank gekocht waarvan later bleek dat er een rits kapot was. Na dat het ons opgemerkt is gelijk een mail gestuurd naar Profijt Meubel. Sturen ze... Een ontzettend klantontvriendelijk bedrijf. Een bank gekocht waarvan later bleek dat er een rits kapot was. Na dat het ons opgemerkt is gelijk een mail gestuurd naar Profijt Meubel. Sturen ze doodleuk terug dat ze dit al wisten en dat er geen garantie op de bank zit. Dat er geen garantie op zit is nog tot daar aan toe maar zelf nota bene toegeven dat ze op moment van verkoop wisten dat de bank defecten had kan absoluut niet! En dan nog het ergste er kan nog geen sorry of excuus vanaf.

Lieke

Vandaag mijn nieuwe bank bezorgd. Hij ziet er nog mooier uit dan ik had gehoopt. Ik had nl een andere stof besteld dan de bank in de showroom, dus dat vond ik best eng, maar ben blij dat ik... Vandaag mijn nieuwe bank bezorgd. Hij ziet er nog mooier uit dan ik had gehoopt. Ik had nl een andere stof besteld dan de bank in de showroom, dus dat vond ik best eng, maar ben blij dat ik geluisterd heb naar de verkoopster. Ook de bezorgers aardige jongens

Marc Arts

Wat zijn jullie een verschrikkelijk klantonvriendelijk bedrijf!!!
Ondertussen ons verhaal al 10x bij de "klantenservice" gedaan, dus deze keer kan ook nog wel.
Afgelopen juni in de...
Wat zijn jullie een verschrikkelijk klantonvriendelijk bedrijf!!!
Afgelopen juni in de winkel een bank bekeken, en met de verkoper samengesteld. Alle maten 2x doorgenomen in de showroom. Tijdens het definitief maken in de computer een verkeerd tussenstuk ingevoerd. Wij en de verkoper deze fout BEIDE niet opgemerkt. Na 9 weken de bank binnen, zelf opgehaald( stuk van iemand anders meegekregen, dus weer terug) en tijdens het in elkaar zetten de fout opgemerkt. Wij hadden getekend, dus geen poot om op te staan. Het complete nieuwe tussenstuk kon niet retour maar kon wel voor 70 euro!!!! afgevoerd worden.
Voor 249 euro telefonisch maar een bestelling gedaan voor een nieuw tussenstuk.
We zouden een bevestiging krijgen van de nieuwe bestelling(not!!) En zouden op de hoogte gehouden worden van de status(not!!)
Na een tijd niks gehoord te hebben zelf maar weer bellen, het stuk was onderweg. Na 3 weken!!! Eindelijk telefoon. Een veel te vrolijke medewerker had het nieuws dat het nieuwe stuk niet door de kwaliteitscontrole gekomen was. Dus retour gegaan en nieuw stuk in bestelling gegaan!! Wederom hoorden wij niks en telkens door niet vriendelijke medewerkers te woord gestaan en aan het lijntje gehouden!! Oh ja een sorry en begrip kon er niet vanaf!! Vandaag maar weer eens contact opgenomen en........ Bank staat nog steeds in bestelling en we kunnen hem week 12!!!!!!!!!! Verwachten. Ook vandaag niet eens een sorry of begrip of een busje impregneer spray oid als compensatie. BELACHELIJK?

R. Lubbers

Op 25 september meubels gekocht en besteld , ons beloofd dat 10 weken later de meubels zouden binnen komen. week 47/48. echter nog geen paar dagen daarna kreeg ik een mail dat de meubels pas week 2... Op 25 september meubels gekocht en besteld , ons beloofd dat 10 weken later de meubels zouden binnen komen. week 47/48. echter nog geen paar dagen daarna kreeg ik een mail dat de meubels pas week 2 of 3 van 2021 binnen zou krijgen. toen een boze mail gestuurd en ineens kon het allemaal wel in week 48. inmiddels is in week 41 het TV meubel binnen gekomen. zelf achteraan gebeld want van profijt hoor je niets. vervolgens zijn op 19 november de meubels binnen. althans dat zag ik 2 weken later in de orderstatus dus wederom geen mail.of telefoontje dat al mijn meubels binnen zijn.

vervolgens de meubels opgehaald met de "Leenbus" van profijt. wat je nog een bus kan noemen want veiligheid staat niet voorop met zo'n barrel van een bus.

vervolgens met in elkaar zetten van de meubels blijken de poten van de tafel verkeerd geleverd zijn. daarvoor gebeld en excuses gekregen en nieuwe poten worden besteld. vandaag 7 december 2020. komt er een vriendelijke monteur binnen. helaas wanneer hij de "juiste" poten uit de doos haalt. zijn dit alsnog de verkeerde poten. wederom de verkeerde kleur geleverd !!!!!

opgebeld en we krijgen stalen X poten aangeboden. zelf opgehaald in het magazijn in Tilburg. daar staat "1" doos klaar, wij de doos open gemaakt ter plekke, zit er maar 1 poot in "zucht" de magazijnman weer terug het magazijn in met veel moeite om de andere poot erbij te zoeken. nog niet eens de moeite nemen het bij ons in de auto te leggen.

kortom zeer slechte ervaring met het bestellen en bezorgen. ik zou hier niet snel weer meubels kopen!

Lubbers

Mitch

Vriendelijke dames bij de klantenservice. Ik kan het weten aangezien ik ze al tien keer aan de telefoon heb gehad. Bestelling gedaan begin augustus, nog steeds geen duidelijkheid wanneer ik het... Vriendelijke dames bij de klantenservice. Ik kan het weten aangezien ik ze al tien keer aan de telefoon heb gehad. Bestelling gedaan begin augustus, nog steeds geen duidelijkheid wanneer ik het krijg. Communicatie vanuit Profijt/leverancier is ronduit slecht. 1 ster voor de moeite en vriendelijkheid van de klantenservice dames. De rest is echt verschrikkelijk!

Vorselaars

In de winkel goed geholpen en heel blij met de meubels!!
Verkoper Jan was erg behulpzaam!!!