Astrid Lubberts
Slecht
Klanten, zoals wij, goed inlichten over bijvoorbeeld de mogelijkheid om, in ons geval, de eetkamertafel en salontafel, in elkaar te laten zetten, dat hier dan ook nog voor betaald dient te worden, is niet écht service! In ons geval is men dus vergeten, ons deze
mogelijkheid aan te bieden waardoor de goederen gewoon bij mijn moeder van 81 jaar, alleenwonende, afgeleverd in een pakket van
ongeveer 16 delen voor zowel een salontafel en een eetkamertafel, dit opzich, zoveel onderdelen, is al te bizar voor woorden! Mijn
moeder had ook nog vier grote
eetkamerstoelen, deze werden gewoon zo
neergezet, het plastic moesten we ook zelf
verwijderen hetgeen al een klus op zich was!
Bij het bestellen van mijn moeders spullen, is er een spoedorder van gemaakt, 19 september
waren wij in de winkel op het Kanaleneiland
want mijn moeder had aangegeven dat zij het
fijn zou vinden wanneer het er zou zijn voor
haar verjaardag 12 november vandaar de
"spoedorder. Uiteindelijk werd de afleverdatum. .....12 november! Haar verjaardag, huis vol visite dus helaas ging dit hem niet worden en werd het 19 november! Gezien het aantal pakketten, waren wij blij dat we het niet hebben laten komen op haar verjaardag want de hele woonkamer lag vol de 19 de november en wij konden het niet in elkaar zetten!
Het heeft dus bijna twee maanden geduurd voor mijn moeder haar spullen kreeg welke wij ook nog zélf in elkaar moesten zetten, vanwaar deze lange levertijd, vroegen wij ons af!!
Waren het de wieltjes onder de stoelen, welke we ook zelf eronder moesten zetten??
Uiteindelijk is twee dagen later een meubelmaker geweest die, kosteloos, de salontafel (waar geen beschrijving bij in gesloten was) in elkaar gezet heeft voor mijn moeder.
De eetkamertafel hadden mijn broer en ik inmiddels in elkaar gezet maar ik moest hiervoor wel uit Leusden komen dus al met al een vreselijke domper voor mijn moeder die van haar spaarcentjes voor het eerst sinds het overlijden van haar man, acht jaar geleden, een dure aankoop gedaan heeft, er twee maanden op heeft moet wachten en dan ook nog niet goed voorgelicht zijn in desbetreffende winkel.
Wij zelf hebben een eetkamertafel gekocht bij Leen Bakker, vier jaar geleden inmiddels en dit werd bezorgd, uitgepakt door de bezorgers zodat we gelijk konden zien of het beschadigd was, compleet was maar dit zagen we al gauw genoeg want het was het blad van de tafel en vier poten welke er onder geschroefd moesten worden en niet zoals bij jullie dat je voor één tafelpoot al tig onderdelen hebt en tig schroeven e.d.
Neem de gekochte stoelen van mijn moeder, niet de goedkoopste overigens, deze werden in plastic afgeleverd maar wat wanneer wij uiteindelijk het plastic er af hadden en er was een stoel beschadigd? De bezorgers waren tenslotte al weg!
Een bonnetje van 50 euro is leuk maar in het geval van mijn moeder, vind ik een terugbetaling van 10% van het aankoopbedrag, meer dan redelijk of, ik heb mijn moeder gehoord over een hoektafeltje van hetzelfde hout als de eetkamertafel en salontafel maar dat zij dit eigenlijk niet meer durft te kopen bij jullie.
Hoe triest eigenlijk, ben je 81!