g

jh

De mogelijkheden van afleveren/bezorgen, ik werk fulltime, ik wil hier geen vrij voor moeten opnemen!
Dit was echt heel slecht, regel iets fatsoenlijks voor mensen die een gangbare fulltime job hebben en dus doordeweeks moeten werken. (in bezorg in het weekend, savonds).

Goed en betrouwbaar

Zette alles netjes na het neer en bellen en sms er netjes over

Vriendelijk en eerlijk

Prima advies voor een sta-op stoel (tenminste de filiaalmanager (?) geeft altijd goed advies en luistert naar je wensen en probeert dan mee te denken. Aflevering zelfs ruimer van te voren dan... Prima advies voor een sta-op stoel (tenminste de filiaalmanager (?) geeft altijd goed advies en luistert naar je wensen en probeert dan mee te denken. Aflevering zelfs ruimer van te voren dan verwacht, dus tot nu toe alleen positief.

Leuke meubelen voor een betaalbare prijs. Ook af en toe hele nieuwe concepten. Dat maakt de winkel altijd wel leuk om binnen te stappen.

Assortiment mag wel wat uitgebreider met meer op-maat artikelen. Nu zijn (salon)tafels bijvoorbeeld vaak in 2 maten leverbaar. Gezien de kleine appartementen en woningen in Utrecht is het wenselijk... Assortiment mag wel wat uitgebreider met meer op-maat artikelen. Nu zijn (salon)tafels bijvoorbeeld vaak in 2 maten leverbaar. Gezien de kleine appartementen en woningen in Utrecht is het wenselijk dat er ook kleinere, vindingrijke meubelen bijkomen. Ikea speelt hier al op in, Profijt laat hier naar mijn idee een kans liggen.

L. Dieduksman

Ik heb dit bedrijf voor het eerst in Maastricht bezocht, filiaal Utrecht bestond toen nog niet. We hebben lang gezocht voor een bankstel, maar als ik een bankstel leuk vond, dan vindt mijn vrouw het... Ik heb dit bedrijf voor het eerst in Maastricht bezocht, filiaal Utrecht bestond toen nog niet. We hebben lang gezocht voor een bankstel, maar als ik een bankstel leuk vond, dan vindt mijn vrouw het niet en andersom.
En in Maastricht, zonder elkaar van te voren te spreken vonden we eindelijk een die aan onze beide goedkeuringen voldeed.
De klantvriendelijkheid, de aflevering en de zorg daarna is prima.
Jaren later is de filiaal in Utrecht geopend, dus toen we aan een nieuwe bankstel aan toe waren, zijn we naar Profijt Utrecht gegaan en daar zonder probleem een gevonden en gekocht.
Goed afgeleverd, ondanks moeite met een te smal deur. Dat moeten we ander keer wel ff rekening mee houden, maar dat is pas over een jaar of tien hoop ik.

de meubel transport mensen hebben veel moeite gedaan om het bankstel naar binnen te krijgen, met mijn hulp en een hoop wringen is het toch gelukt om het binnen te krijgen en de verpakkingen netjes... de meubel transport mensen hebben veel moeite gedaan om het bankstel naar binnen te krijgen, met mijn hulp en een hoop wringen is het toch gelukt om het binnen te krijgen en de verpakkingen netjes opgeruimd

een advies van de verkoop(st)er of er geen problemen zou onstaan bij een te smalle deur enz bij aflevering.
onze deur opening breedte is toch volgens de normen. of in dit geval is de bank te breed daarvoor.

Uiterst vriendelijk geholpen en uitstekens assortiment

asortiment

henk bouwman nijkerk

Smorgens geweest en een goede indruk achtergelaten ! Verder wezen shoppen maar smiddags toch weer terug naar profijtmeubel. Ik zou het iedereen aan bevelen deskundig en vriendelijke mensen die hun... Smorgens geweest en een goede indruk achtergelaten ! Verder wezen shoppen maar smiddags toch weer terug naar profijtmeubel. Ik zou het iedereen aan bevelen deskundig en vriendelijke mensen die hun afspraken nakomen !

Zeer vriendelijk personeel

Nee niet echt

Marry Vis

Heel vriendelijk, behulpzaam personeel. Denken mee. Een heel fijne ervaring.

Er is veel mogelijk, het kan naar je eigen smaak aangepast worden.
de klant voelt zich koning.

Niet nodig

M Trommel

Goed en deskundig advies, weinig commercieel ingestelde verkoper.

Ruime keus in diverse meubelen, (bijna) alles is mogelijk

Bezorgkosten zijn achterlijk hoog. Verwerk deze in de prijs.
van de zotte dat de klant zelf de poten onder zijn bankstel moet zetten.
Deze service zou absoluut verbeterd kunnen worden

Goede ervaring bij de aankoop van salontafel, eettafel en tv dressoir

Zowel telefonisch als in de winkel ontzettend klantvriendelijk en professioneel geholpen, complimenten

Lange levertijden