E. Damsté

Prima geholpen, zeee vriendelijke en geduldige mensen. Chapeau!!!

Een ieder nam de tijd om voor te lichten en de plussen en minnen te bespreken.

Karin

Super klantvriendelijkheid geen gepush van dat je wat moet kopen zijn geduldig.

Klantvriendelijkheid geen druk op mensen zetten zoals bij zoveel zaken seats en sofa bv wat je ziet koop je geen lokkertjes mbt stof dat het een paar honderd euro duurder is

Geen verbeterpunt ben een tevreden klant

Yvette Harms

Goede ervaring, is niet de eerste keer dat we hier hebben gekocht en bevelen de winkel ook altijd aan

A. van der Plaats

Door de tevredenheid over onze 2- en 3-zits bank jaren geleden bij jullie gekocht en nog altijd prima zitkwaliteit deed ons besluiten bij jullie te kijken voor een fauteuil en wederom prima... Door de tevredenheid over onze 2- en 3-zits bank jaren geleden bij jullie gekocht en nog altijd prima zitkwaliteit deed ons besluiten bij jullie te kijken voor een fauteuil en wederom prima prijs/kwaliteit verhouding.

Van Zutphen

Ben te vreden met het door jullie geleverd product.

Korte lever tijd.

Diana van Ginkel

Ik werd leuk en goed geholpen. Ook het advies dat ik kreeg was zeer goed.

pim schuitema

Leuk ingericht, ondanks dat 1 verkoopster ongemotiveerd overkomt heb ik juist voor profijt meubel gekozen omdat ik daar goed en vriendelijk ben geholpen. jos onthoud de namen van zijn klanten en dat... Leuk ingericht, ondanks dat 1 verkoopster ongemotiveerd overkomt heb ik juist voor profijt meubel gekozen omdat ik daar goed en vriendelijk ben geholpen. jos onthoud de namen van zijn klanten en dat vind ik belangrijk.

verkopers

de verkoopster kwam steeds ongeintresseerd over.

D.N. van der Neut

Zeer kundige verkoper. Alle opties worden goed besproken. Niet opdringerig en denkt goed mee. Product is geheel volgens verwachting opgeleverd en bevalt uitstekend.

Goed en sterk geprijsd assortiment, kundige verkopers en goede afhandeling en aflevering.

AJP Bakker

Goed. Rest zie opmerkingen.

Leuke collectie, klantvriendelijk.

Je kunt geen aanspraak maken op later geconstateerde gebreken na aankoop van showroommodellen, ook niet als ze ten tijde van de aankoop in de winkel moeilijk of niet zichtbaar zijn. Er is geen... Je kunt geen aanspraak maken op later geconstateerde gebreken na aankoop van showroommodellen, ook niet als ze ten tijde van de aankoop in de winkel moeilijk of niet zichtbaar zijn. Er is geen mogelijkheid om aanspraak te maken op garantie terwijl je naar mijn mening wel recht hebt op levering van een deugdelijk product ook al is het een showroom model. Staat wel in de aankoopvoorwaarden maar toch vind ik dit niet correct. Je moet hiervoor tekenen anders gaat de koop niet door!