Jolanda Kleijwegt
- Zou je deze winkel aanbevelen?
- Ja
- Levertijd
- Deskundig advies
- 5
96% beveelt Profijt Meubel Veenendaal aan!
Super relex fijn geholpen door Bob niet opdringer👍👍
Overzichtelijke winkel met attent personeel
Wij zijn goed geadviseerd
Vriendelijk en goeie service
Hele week op zoek naar een bank geweest die snel geleverd kon worden. Erg fijn geholpen en snelle levering Chapeau
Nette, overzichtelijke zaak. Er is veel, maar oogt niet 'overvol'. Uiterst vriendelijke verkoper Marijn.
Super fijne meubelzaak
Veenendaal
Profijt Veenendaal
Zeer tevreden
Goed advies en top service
Top
Perfect
Niet groot, beneden wat beschadigde meubelen
Profijt Meubel Veenendaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Profijt Meubel Veenendaal heeft de volgende resultaten bereikt:
Profijt Meubel Veenendaal