8.7 /10

checkbox97% beveelt Profijt Meubel Wolvega aan!

Assortiment
Deskundig advies

GH Koopman

Fijne winkel om door te lopen.

Vriendelijk en behulpzaam.
Bij meerdere (duurdere) aankopen mag er wel gratis textiel spray bij gegeven worden.
Product of service:
tv meubel, dressoir, bank, eettafel met stoelen. salontafels(2 )

Willem en Bianca

Zeer prettig goed geholpen

Alles onder 1 dak
Parkeren
Hoekbank en een Hocker

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Hoi Willem en Bianca, Bedankt voor de leuke review, ik wens u alvast veel plezier met de nieuwe bank en hocker. En kom gerust nog een keertje langs! Met vriendelijke groeten, Team Profijt Meubel Wolvega!

M van der schaaf

Mooie winkel,waar even lekker rond kan kijken,en daar kun je even zitten voor koffie,of eten

Mooie meubels gekocht, en goed geholpen vriendelijk en aardig personeel
Ronde eethoek tafel,salon tafel,barkast,vitrinekast,vitrinekast

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Hallo M van der Schaaf, Bedankt voor het sturen van een review, fijn om te horen dat u een goede winkelervaring had. Ik wens u alvast veel plezier met de nieuwe meubels. Hopelijk zien we u snel weer. Met vriendelijke groeten, Team Profijt Meubel Wolvega!

Mm

Vlot geholpen, goede uitleg, vriendelijk en een lekker bakje koffie.

Er zit een levertijd op de bank die wij gekocht hebben, kan dus niet op alle vragen antwoord geven omdat de bank nog geleverd moet worden.

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Hallo Mm, Erg bedankt voor het invullen van het formulier, het is fijn om te horen dat u een fijne winkelervaring had. Ik wens u alvast veel plezier met de nieuwe bank en kom gerust nog een keertje kijken. Met vriendelijke groeten, Team Profijt Meubel Wolvega!

Jurjen Rosier

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Mooie winkel om eens een dag in door te brengen

Breed assortiment en vriendelijke verkopers
Direct aangeven wat het prijs verschil wordt als je een kleinere of grotere optie kiest van de getoonde bank bijvoorbeeld. Tevens ook vermelden wanneer er wordt gezegd dat deze bank in bijna alle kleuren kan worden besteld dat dit ook een verhoging van de prijs heeft. Nu werd het gepresenteerd of dat geen verschil zou uitmaken maar in de offerte die is toegestuurd blijkt dit wel het geval te zijn.
Hoekbank en tapijt

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Hallo Jurjen, Bedankt voor het achterlaten van een review, fijn om te horen dat u wel een fijne ervaring had. Bedankt voor de tips. we zullen proberen dit in de toekomst te verbeteren. Alvast veel plezier met de nieuwe meubels en kom gerust nog een keertje kijken. Met vriendelijke groeten, Team Profijt Meubel Wolvega!

Gerard

Vriendelijk,goed geholpen

Veel meubels
Tafel en 4 stoelen

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Hoi Gerard, Bedankt voor het invullen van het feedbackformulier, fijn om te horen dat u een goede ervaring had. Veel plezier met de nieuwe eethoek en kom gerust nog een keertje langs. Met vriendelijke groeten, Team Profijt Meubel Wolvega!

C. de Vries

Ontzettend vriendelijk!

n.v.t
n.v.t.
Hoekbank

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

C. de Vries, Bedankt voor het sturen van de recensie, fijn om te horen dat u een goede ervaring had bij onze winkel. Ik wens u alvast veel plezier met de nieuwe hoekbank. En kom gerust nog een keertje langs. Met vriendelijke groeten, Team Profijt Meubel Wolvega!

Pen

Zeer behulpzaam en vriendelijk

Nvt
Behulpzaam en zeer klantvriendelijk.
Bijzet tafeltje

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Hallo Pen, Vriendelijke dank voor het invullen van de review. Veel plezier van de nieuwe bijzettafel. En kom gerust nog keertje kijken. Met vriendelijke groeten, Team Profijt Meubel Wolvega!

Sjoukje Smale

SterSterSterSterLege ster

misschien informeren bij de klant of ze kunnen helpen.
keurig geholpen door de medewerker

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Hi Sjoukje, Vriendelijk dank voor je review. Alvast veel plezier van de nieuwe bank. En kom gerust nog een keertje kijken. Met vriendelijke groeten, Team Profijt Meubel Wolvega!

Sita van der Meulen

SterSterSterSterLege ster

We werden als geinteresseerde klant opgemerkt en heel vriendelijk en proffesioneel geholpen!

Ongedwongen sfeer

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Hoi Sita, Erg bedankt voor je leuke berichtje, fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring had. Alvast veel plezier van de nieuwe bank. En kom zeker nog eens langs. Met vriendelijke groeten, Team Profijt Meubel Wolvega!

Jacob Feijen

was Prima

was goed
Klant vriendelijk verkopers luisteren naar ons.
Bank stel

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Hoi Jacob. Bedankt voor het invullen van de recensie. Ik wens u alvast veel plezier van het gekochte bankstel. En kom vooral nog een keertje bij ons kijken. Met vriendelijke groeten, Team Profijt Meubel Wolvega!

P v dam

Prttig

Veel keus
Stoel

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Hallo P van Dam, Bedankt voor het sturen van de review. En alvast heel veel plezier van de nieuwe stoel. Kom gerust nog een keertje langs bij ons. Met vriendelijke groeten, Team Profijt Meubel Wolvega!

T Tjepkema-van der Zee

We werden over alles goed geinformeerd

We vonden alle hulp goed

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Beste T Tjepkema-van der Zee, Erg bedankt dat u even de tijd heeft genomen om een review te sturen, fijn om te horen dat u een fijne ervaring had. Alvast veel plezier van de nieuwe bank. En kom gerust nog een keertje kijken. Met vriendelijke groeten, Team Profijt Meubel Wolvega!

Martin Christ

SterSterSterLege sterLege ster

slechte voorlichting

ruim assortiment, deels uit voorraad leverbaar
fout/misleidend advies. Ons werd bij een gekocht bankje een protector (spuitbus) aangeraden. Op onze vraag of het schadelijk was werd negatief geantwoord. Reukloos, geen schadelijke dampen. Gewoon 's avonds binnen inspuiten en de volgende ochtend klaar voor gebruik. Debeschrijving op de spuitbus zegt heel iets anders: veroorzaakt huidirritaties, oogirritaties, alleen buiten of in goed geventileerde ruimte gebruiken, kan slaperigheid en duizeligheid veroorzaken........fijn spul. We hebben het ongebruikt naar het chemisch afval gebracht.
eetbankje Pareda

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Goedendag Martin, Ten eerste bedankt voor het sturen van de review. En bedankt voor het melden van de onplezierige ervaring. We zullen dit binnen ons team even meenemen om dit voor volgende keren te voorkomen. Namens mij en het team onze excuses voor het ongemak. U mag contact opnemen met ons en dan zorgen wij ervoor dat u het bedrag van de spuitbus vergoed krijgt. Verder wens ik u nog veel plezier van de nieuwe bank. Met vriendelijke groeten, Stijn Feenstra Team Profijt Meubel Wolvega!

Fimmie de Haan

Homecenter Eolvega

Compleet aanbod
Eetstoelen

Antwoord Profijt Meubel Wolvega

Hallo Fimmie de Haan, Bedankt voor het sturen de review, alvast veel plezier van de nieuwe eetstoelen. En kom gerust nog een keertje langs. Met vriendelijke groeten, Team Profijt Meubel Wolvega!

Geantwoord op

Profijt Meubel Wolvega verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Profijt Meubel Wolvega heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 24 juli 2014

Profijt Meubel Wolvega

Bij Profijt Meubel vind je eigentijdse meubelen van topkwaliteit, voor zowel de woon- als eetkamer. Meubelen als kasten, dressoirs, fauteuils, stoelen en zitbanken met een ruime keuze uit diverse materialen, stoffen en leder.

Frisaxstraat 12

8471 ZW Wolvega

Assortiment
Deskundig advies

GH Koopman

Fijne winkel om door te lopen.

Vriendelijk en behulpzaam.
Product of service:
tv meubel, dressoir, bank, eettafel met stoelen. salontafels(2 )

Willem en Bianca

M van der schaaf

Mooie meubels gekocht, en goed geholpen vriendelijk en aardig personeel
Ronde eethoek tafel,salon tafel,barkast,vitrinekast,vitrinekast

Mm

Vlot geholpen, goede uitleg, vriendelijk en een lekker bakje koffie.

Jurjen Rosier

Hoekbank

Pen

Zeer behulpzaam en vriendelijk

Nvt
Behulpzaam en zeer klantvriendelijk.
Bijzet tafeltje

Sjoukje Smale

SterSterSterSterLege ster

misschien informeren bij de klant of ze kunnen helpen.
keurig geholpen door de medewerker

Sita van der Meulen

Ongedwongen sfeer

Jacob Feijen

was Prima

was goed
Klant vriendelijk verkopers luisteren naar ons.
Bank stel

P v dam