Hoog Stoevenbeld

Goede producten

goed advies

levering sneller

Robbin schut

Mooi bedrijf kwa meubelen. Ze hebben nog veel te leren in klant vriendelijkheid

Het is een mooi bedrijf in verkoop praatjes.

Helaas hebben we meerdere problemen ondervonden met de meubelen. De stoelen zijn allemaal stuk voor stuk kapot. 6 van de 6.
Als service kun je zelf naar zuthen rijden om de stoelen om te komen...
Als service kun je zelf naar zuthen rijden om de stoelen om te komen ruilen....

De bank heeft een scheur aan de onderkant. Gelukkig zie je dit niet. Je krijgt helaas alleen als reactie: sorry meneer maar zo erg is dit niet want dit is aan de onderkant

Reactie Profijt Meubel Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review, op deze manier kunnen we ons telkens verbeteren.
Fijn om te lezen dat ons assortiment u aanspreekt en u geslaagd bent!
Vervelend dat de artikelen...
Fijn om te lezen dat ons assortiment u aanspreekt en u geslaagd bent!
Vervelend dat de artikelen niet goed bleken te zijn, uiteraard zorgen wij dan voor een passende oplossing.
Uw servicemelding is bij ons bekend en de nieuwe stoelen staan voor u klaar.
Wij hanteren een afhaalformule en stellen graag onze aanhangwagens en bakwagen kosteloos aan u ter beschikking. Voor de ritjes naar Zutphen hebben wij in overleg met u een leuke cadeaubon klaarliggen.
In ons contactsysteem zien wij helaas geen informatie staan over de scheur aan de onderkant van uw bank, graag komen wij met u in contact om hier samen naar te kijken.
Wij wensen u uiteraard alsnog veel plezier van uw aankopen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Het team van Profijt meubel Zutphen

Caliskan

VERSCHIKKELIJK! Als wij 0 sterren konden geven, dan hadden wij dit zeker gedaan. Begin augustus meerdere meubels bij Profijt Zutphen besteld. Dit zou normaal gesproken 6 weken duren. In verband met... VERSCHIKKELIJK! Als wij 0 sterren konden geven, dan hadden wij dit zeker gedaan. Begin augustus meerdere meubels bij Profijt Zutphen besteld. Dit zou normaal gesproken 6 weken duren. In verband met Corona moesten wij er rekening mee houden dat dit wellicht 9 weken kon duren. Vervolgens werd er telkens een latere levertijd afgesproken, maar Profijt Zutphen hield zich helaas telkens niet aan deze afspraak. Daarnaast moet de klant zelf overal achteraan bellen en vragen om de (verzend)updates. Het ergste is nog dat wij al enkele maanden zonder meubels zitten. Deze zijn destijds verkocht, omdat wij duidelijk vanuit Profijt bevestigd kregen dat de meubels maanden geleden geleverd zouden worden.

Nu, ruim 6 maanden later, zijn de meubels nog steeds NIET BINNEN. Vandaag te horen gekregen dat de meubels NOG later komen. De reden: die is er niet echt, maar alles wordt (zwak) afgeschoven op 'Corona'. Er wordt van de klant verwacht om 'nog meer geduld te hebben'. Te belachelijk voor woorden, zo ga je niet met klanten om! Het geduld is meer dan op en de lol is er al lang van af. De service is echt te slecht voor woorden. Men heeft alleen maar 'mooie praatjes', maar in werkelijkheid worden wij vanaf dag 1 al voorgelogen. Het vertrouwen is compleet verdwenen. Wij zijn boos, verdrietig en vooral teleurgesteld. Als wij deze aankoop niet hadden gedaan, dan hadden wij ons een hoop kopzorgen en stress bespaard. Momenteel met een jurist bezig om te onderzoeken welke stappen wij als consument zijnde kunnen ondernemen. De maat is meer dan vol! Wij zijn dit SPUUGZAT!

De meubels, maar daar heb je als consument niks aan wanneer deze niet of extreem laat geleverd worden.

Zie ervaring.

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Wij vinden het ontzettend vervelend om te lezen dat het voor u zo gelopen is.
Om deze reden is u destijds twee keer een uitermate keurige, hoge...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Wij vinden het ontzettend vervelend om te lezen dat het voor u zo gelopen is.
Om deze reden is u destijds twee keer een uitermate keurige, hoge tegemoetkoming aangeboden en zijn we samen tot een oplossing gekomen.
Helaas hebben wij en onze leveranciers ook te maken met de gevolgen van corona.
Wij proberen in de huidige situatie (coronacrisis) onze levertijden en voorraden zorgvuldig in orde te houden. Toch kunnen de dagelijks veranderende (onvoorziene) omstandigheden in de wereld, langere levertijden tot gevolg hebben dan u van ons gewend bent. Dit is voor ons een overmachtsituatie. Onze welgemeende excuses hiervoor!
Wij hebben u in deze periode meerdere malen op de hoogte gehouden over de bestelling en de situatie.
Fijn om te zien dat wij de meubels kosteloos bij u afgeleverd hebben en u nu optimaal kunt genieten van uw aankoop.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Straatman

Ik zet nooit meer 1 stap in jullie winkel

afspraken nakomen

Reactie Profijt Meubel Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons assortiment en de uitstraling van de winkel. Leuk dat u bij ons bent geslaagd voor uw meubels!
Vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over de afwikkeling. In ons contactsysteem staat vermeld dat u op de hoogte bent gebracht van de vorderingen, wat hierin niet voldoende is geweest zullen wij intern bespreken.
In de huidige situatie (coronacrisis) hebben wij ons aan een aantal richtlijnen te houden. Dit is voor ons een overmachtsituatie, waardoor niet alles standaard meer mogelijk is. Wij vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.
Wij wensen u veel woonplezier!
Team Profijt meubel Zutphen

J.h.van Essen

Fijn geholpen

Schut

Goed geholpen

Het was jammer dat men vergeten was te bellen dat een deel van de bestelling binnen was en de levertijd van de 2e stoel relatief lang is

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn dat u aangeeft goed geholpen te zijn.
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn dat u aangeeft goed geholpen te zijn.
Vervelend om te lezen dat u niet tijdig te horen heeft gekregen dat de relaxfauteuil binnen was. Wij proberen u altijd zo goed mogelijk op de hoogte te houden.
De levertijd van de andere fauteuil is inderdaad iets langer, omdat deze is besteld. Vooralsnog verwachten wij deze op de afgesproken datum in februari binnen te krijgen.
Hopelijk bevalt de relaxfauteuil u goed. Zodra de andere fauteuil bij ons binnen is, ontvangt u direct een bericht van ons en kunt u van beide fauteuils gaan genieten.

Scholten

In winkel zelf prima geholpen

ze verkopen geen onzin

onze bank staat nu 2 weken en is al aan het rimpelen

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn dat u vriendelijk bent voortgeholpen en onze winkeluitstraling u aanspreekt. Leuk dat u bij ons bent geslaagd!
Vervelend om te lezen dat de...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Vervelend om te lezen dat de bank niet helemaal bevalt. Mocht er iets niet goed blijken te zijn met één van de artikelen, adviseren we altijd om via de website een serviceaanvraag in te dienen. Op deze manier komt de melding met uw gegevens direct bij de juiste persoon terecht.
Mocht u er niet uitkomen, kunt u altijd even contact opnemen met de winkel. Wij helpen u graag verder.

Sadedtin

Slechte communicatie, geen service, levertijden kloppen niet!

Kwaliteit producten zijn goed

Communicatie, eerlijkheid

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Prettig om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten.
Vervelend dat niet alles naar wens is verlopen. Wij hebben hier...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Prettig om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten.
Vervelend dat niet alles naar wens is verlopen. Wij hebben hier telefonisch contact over gehad met u. Hetgeen telefonisch is besproken, hebben wij u gemaild.
Wij hebben u verschillende aanbiedingen mogen doen. Helaas hebben wij nog geen reactie mogen ontvangen hierop. Wij zouden graag nog in contact komen.
Mocht u in de gelegenheid zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dan zullen we, zoals eerder aangegeven, samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Annie

Top

Echt heel vriendelijk personeel!!!

n.v.t.

erwin

Top

vriendelijk & erg behulpzaam personeel

verlichting in de winkel vond ik vrij donker