G.

Eettafel gekocht

Aanhanger of vrachtwagen aanwezig om zelf spullen te kunnen vervoeren.

Schuman

Goede ervaring.
Medewerker dacht heel goed mee en probeerde alles te regelen.
Helaas lukte het niet maar de inzet was heel erg goed.

Totale inzet om de klant tevreden de winkel uit te laten gaan.

Koning

Zeer goede ervaring

Prima service

Edwin

Niet veel omdat wij nog geen meubels binnen heb gekregen. Het duurt me te lang op wachten. Maar we geven de hoop niet op. Maar zo een mooi winkel en mooie meubels.

Mag iets meer verlichting geven. In de winkel is behoorlijk donker

Levertijd mag wel wat sneller gaan. Ze zeggen dat levertijd 8 a 10 weken zal duren. Ik ben nog aan het wachten op de meubels dat wij bestels hebben. We zijn al aan het wachten in week 11. Ik heb... Levertijd mag wel wat sneller gaan. Ze zeggen dat levertijd 8 a 10 weken zal duren. Ik ben nog aan het wachten op de meubels dat wij bestels hebben. We zijn al aan het wachten in week 11. Ik heb gebeld en ze zeggen vanaf nu binnen 2 weken dus dan zitten we op 12 weken. Wel erg jammer.

Leuk dat u bij ons bent geslaagd!
Dank voor uw tip! Met het huidige type verlichting kunnen we alle artikelen goed uitlichten en de verlichting bijstellen waar nodig. Onze studio’s zijn zorgvuldig ingedeeld en hieraan wordt dagelijks veel tijd en zorg besteed om alles goed tot zijn recht te laten komen. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering.
Bestellen van artikelen kan in sommige gevallen wat extra tijd in beslag nemen.
De levertijd is uiteraard ook afhankelijk van waar de artikelen vandaan moeten komen.
Wij proberen in de huidige situatie (coronacrisis) onze levertijden en voorraden zorgvuldig in orde te houden. Toch kunnen de dagelijks veranderende (onvoorziene) omstandigheden in de wereld, langere levertijden tot gevolg hebben dan u van ons gewend bent. Dit is voor ons een overmachtsituatie. Uiteraard proberen wij u zo goed als mogelijk hierover te informeren. Wij rekenen op uw begrip!
Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.
Vriendelijke groet,
Het team van Profijt Zutphen

nvt

Goede prijs, kwaliteit verhouding.

Geen fouten maken in de levertijd.

Reactie Profijt Meubel Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn dat u vriendelijk bent voortgeholpen en onze winkeluitstraling u aanspreekt!
Leuk dat u bij ons bent geslaagd!
Spijtig dat uw bestelling...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Leuk dat u bij ons bent geslaagd!
Spijtig dat uw bestelling meer tijd in beslag heeft genomen dan gepland. Normaliter stellen wij onze klanten hiervan direct op de hoogte, wat hierin is misgegaan zullen wij intern bespreken.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet,
Het team van Profijt meubel Zutphen

Hanneke

Flexibel en vriendelijk

Flexibele levertijden en mooie meubels. Prijs kwaliteit verhouding is helemaal goed.

Johan

Het ging allemaal goed, beloftes nakomen daar houden we van

Goed en net personeel

M

Veel keus, leuke verkoopster en mooie meubels gekocht.

Prijs/kwaliteit

Bus gratis beschikbaar stellen i.p.v. laten betalen. Is extra goede service.

Fam Hoogewind

Goede winkel, prima service alleen jammer dat men niet altijd de mail beantwoordt.

Erg vriendelijk

Vaker mail bekijken

Bloemendaal

Slecht

Wij hebben niks besteld en toch werden we gebeld dat onze bestelling vertraging had opgelopen.

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Het geeft ons de mogelijkheid ons telkens te verbeteren.
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Het geeft ons de mogelijkheid ons telkens te verbeteren.
Leuk dat u onze winkel heeft bezocht en bij ons een prijsopgave heeft laten maken. Per ongeluk is de prijsopgave omgezet naar een aankoopbevestiging, waardoor u een mail kreeg dat de stoelen binnen waren. Dit had niet mogen gebeuren, de order is verwijderd uit ons systeem en wij gaan dit intern bespreken.
Fijn dat wij u telefonisch hebben kunnen spreken om bovenstaande toe te lichten.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak!
Team Profijt meubel Zutphen