(Bewerkt)

Hulp bij het bestellen van de meubels en opstellen van bank uitstekend. Bezorging uitermate slecht. Ik betaal €85,- om het te laten bezorgen. Wat ik overigens veel geld vind voor alleen bezorgen.... Hulp bij het bestellen van de meubels en opstellen van bank uitstekend. Bezorging uitermate slecht. Ik betaal €85,- om het te laten bezorgen. Wat ik overigens veel geld vind voor alleen bezorgen. Vervolgens staat het twee weken klaar in het magazijn. Bezorging wordt door een extern bedrijf gedaan. Bij aankomst word er gevraagd nog €20,- contant bij te betalen anders blijft de bank buiten staan. Terwijl het maar 3 korte trappen op hoeft en het vermeld is bij de aankoop. Voor €100,- bezorgkosten had ik het zelf opgehaald. Uiteindelijk krijg ik €20,- wel weer terug, na meerdere telefoontjes. Communicatie kan beter.

Vanwege de procedure van bezorgen zou ik het niet nog een keer op deze manier doen. Kwaliteit meubels prima.

Bezorging goedkoper en geen onverwachte kosten. Als de meubels klaar staan dit dan ook binnen een week bezorgd kan worden.

Uitstekend

Aandacht

Niks

Huibers

Zeer goed snelle levering

Klantvriendelijkheid sneller leveren dan afgesproken

Koldenhof

Toppers

Duidelijk

Zutphen is heel slecht!!

Heb ik niet

Kaartjes waarop staat binnen 1 week leverbaar verwijderen!!!! Dit is een leugen!! Na 2 weken hing het kaartje nog aan het product. Zo slecht!!
Product besteld, zou er zijn binnen een paar...
Product besteld, zou er zijn binnen een paar weken en ach toch niet.....3 maanden werd mij gezegd. Bestelling geannuleerd. Zo kun je niet met klanten omgaan!

Reactie Profijt Meubel Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Dit geeft ons de mogelijkheid om ons telkens weer te verbeteren.
Spijtig dat uw bestelling meer tijd in beslag heeft genomen dan verwacht.
Wij...
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Dit geeft ons de mogelijkheid om ons telkens weer te verbeteren.
Spijtig dat uw bestelling meer tijd in beslag heeft genomen dan verwacht.
Wij vinden het vervelend dat de labels niet de juiste voorraad toonden op het moment dat u de eetbank uitgekozen heeft. De labels zijn per abuis niet gewisseld naar “binnenkort leverbaar”. Daardoor konden we helaas de bank niet direct leveren en duurde het twee weken langer, nogmaals ons excuus voor het ongemak.
Gelukkig heeft u de eetbank inmiddels thuis, we hopen dat u er veel plezier van heeft en verwelkomen u in de toekomst graag weer in onze winkel!
Vriendelijke groet,
Het team van Profijt Zutphen

Matig

Assortiment

Duidelijkheid naar de klant toe: wees eerlijk over de levertijd en communiceer dit.

Reactie Profijt Meubel Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Het geeft ons de mogelijkheid ons telkens te verbeteren.
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Het geeft ons de mogelijkheid ons telkens te verbeteren.
Vanwege een wijziging op de offerte, is tevens de levertijd van uw bank gewijzigd. Spijtig om te lezen dat dit niet goed gecommuniceerd is.
U heeft voor de optie bezorgen gekozen, dit is bij ons een mogelijkheid.
Wel brengt bezorgen altijd wat extra tijd met zich mee.
Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe hoekbank!
Profijt meubel Zutphen

A.T.M.van Zwam

Vriendelijk personeel en goede service

Kwaliteit

Verwaaijen