8 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox96% beveelt Profijt Meubel Zutphen aan!

Gerite Tebbens

Prima winkel, advies als je dat wil en vooral fijn dat ze je rustig laten kijken.

Ja
Jammer dat bezorgen zo duur is.

Antwoord Profijt Meubel Zutphen

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review Gerite, Fijn te lezen dat u het winkelbezoek zo fijn hebt ervaren. Onze prijzen zijn gebaseerd op zelf afhalen. Dat is altijd de goedkoopste optie. Wanneer een klant de spullen toch graag bezorgd wil krijgen, kan dat altijd tegen een gereduceerd vast tarief. Ik wil u veel plezier wensen met de nieuwe kast. Groeten Erik

Marco Kozijn

Fauteuil toch niet leverbaar na aankoop

Antwoord Profijt Meubel Zutphen

Bedankt voor uw review mijnheer Kozijn, Dat was inderdaad even balen dat de stoel die u had uitgekozen niet meer leverbaar bleek te zijn. Gelukkig hebben we het vlot kunnen oplossen door u bij onze buren van Pronto Wonen Zutphen een mooie relaxfauteuil uit te laten zoeken. Heel veel plezier van uw aankoop, Groetjes Susan

Pieter

Mooie meubels, veel keus en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Géén verbeterpunten.

Antwoord Profijt Meubel Zutphen

Hallo Pieter, Dank voor de leuke review. Fijn dat onze meubels in de smaak zijn gevallen. Dat daarbij de prijs ook nog eens leuk is, maakt een aankoop bij ons extra prettig 😉 Heel veel plezier van de aanschaf en graag tot ziens. Team Profijtmeubel Zutphen

c.l.righard

heel goed

Antwoord Profijt Meubel Zutphen

Hartelijk dank voor de leuke review. Heel veel plezier met uw relaxfauteuil. Met vriendelijke groet, Susan

wim

goed bevallen,

Antwoord Profijt Meubel Zutphen

Hallo Wim, Dank voor de review. Leuk om te horen dat alles goed bevallen is. Veel plezier met de aankoop en graag tot een volgende keer. Team Profijt meubel Zutphen

Schrik

Prima geholpen .

Goed personeel

Antwoord Profijt Meubel Zutphen

Hallo familie Schrik, Dank voor de review dat jullie goed geholpen zijn door mij. Nu even geduld tot de Ridgway bank geleverd wordt en kan het genieten beginnen. Groeten Frank Team Profijt meubel Zutphen

W. Spilman

SterSterSterSterLege ster

Gekochte stoelen nog niet ontvangen i.v.m levertijd van 6 tot 8 weken.

Vriendelijk en vakkundig personeel.

Antwoord Profijt Meubel Zutphen

Beste meneer en mevrouw Spilman Jullie nieuwe eetkamerstoelen staan in bestelling dus nog even geduld en dan kunnen jullie heerlijk aan tafel genieten van de goed zittende stoelen. Ik wens jullie er alvast veel plezier mee. Groeten Frank Profijt Meubel Zutphen.

Patricia

Lege sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht

Heel veel
ALBURG hoekbank met sofa stof khaki luxe uitvoering kosten2660,60

Antwoord Profijt Meubel Zutphen

Bedankt voor het delen van uw ervaring, erg spijtig om te horen dat u zo erg teleurgesteld bent. Uw reclamatie is bij ons bekend, het meubel kon maar moeizaam bij u de woning in. Met gebruik van een lift is het u uiteindelijk toch gelukt om de bank door het raam naar binnen te krijgen. Helaas is er daarbij schade aan uw bank ontstaan. Ondanks de oorzaak heeft onze serviceafdeling alles voor u in het werk gesteld en is de schade kosteloos door middel van een ruiling voor u opgelost. Wij wensen u veel plezier van uw meubel. Met vriendelijke groet, Team Profijtmeubel Zutphen

Annette

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima dienstverlening

Snellere levering

Antwoord Profijt Meubel Zutphen

Bedankt voor de review Annette. Soms kan het zijn dat een product tijdelijk even niet op voorraad is. Wij wensen u alvast veel woonplezier van uw nieuwe eetstoelen. Met vriendelijke groet Team Profijtmeubel Zutphen

Anja Wassink

Heel vriendelijk geholpen door verkoper Frank! Gemoedelijke sfeer, en goed advies. En hij had alle tijd, en koffie gehad!

Niet

Antwoord Profijt Meubel Zutphen

Hallo Anja, Hartelijk dank voor je positieve review. Ik neem graag even de tijd voor de klanten om alles duidelijk uit te leggen en de mogelijkheden te bespreken, en hoe lekker is dat onder het genot van een kop koffie! Jullie gaan straks genieten op jullie nieuwe eetkamerbank, spelletjes spelen maar ook heerlijk eten en natafelen. Bedankt voor de aankoop en tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Frank Team Profijt Meubel Zutphen.

Geert

Fijn winkelen en goede service

Antwoord Profijt Meubel Zutphen

Hartelijk dank voor deze review Geert, verbouwen brengt af en toe een beetje ongemak en rommel met zich mee voor onze klanten en onze medewerkers. Het is bijna klaar, u bent uiteraard van harte welkom om te komen kijken, de koffie staat klaar. Met vriendelijke groet, Team Profijtmeubel Zutphen

M scholten

Misschien een enkele complete woonkamer aanbieding
Veel keus voor een redelijke prijs
Bank en stoel waar ik zeer tevreden mee ben

Antwoord Profijt Meubel Zutphen

Beste Henny, hartelijk dank voor uw mooie review. De tip zullen wij binnen ons team bespreken, bedankt daarvoor. Erg fijn om te horen dat u goed geholpen bent, wij wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Profijtmeubel Zutphen

Vd Broek

Goede service

Peter van Rijswijk

SterSterSterLege sterLege ster

Prettige bediening, maar nog wat mankementen aan geleverde artikelen.

mooi assortiment
Afhalen / bezorgen

Profijt Meubel Zutphen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Profijt Meubel Zutphen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8/10
  • checkEerste review geschreven op 1 september 2017

Profijt Meubel Zutphen

Bij Profijt Meubel vind je eigentijdse meubelen van topkwaliteit, voor zowel de woon- als eetkamer. Meubelen als kasten, dressoirs, fauteuils, stoelen en zitbanken met een ruime keuze uit diverse materialen, stoffen en leder.

Pollaan 50G

7202 BX Zutphen

Gerite Tebbens

Ja
Jammer dat bezorgen zo duur is.

Marco Kozijn

Fauteuil toch niet leverbaar na aankoop

Pieter

Mooie meubels, veel keus en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Géén verbeterpunten.

Prima geholpen .

Goed personeel

W. Spilman

SterSterSterSterLege ster

Gekochte stoelen nog niet ontvangen i.v.m levertijd van 6 tot 8 weken.

Vriendelijk en vakkundig personeel.

Patricia

Vd Broek

Goede service

Peter van Rijswijk

SterSterSterLege sterLege ster

Prettige bediening, maar nog wat mankementen aan geleverde artikelen.

mooi assortiment

Profijt Meubel Zutphen heeft de volgende resultaten bereikt: