Gerite Tebbens
Prima winkel, advies als je dat wil en vooral fijn dat ze je rustig laten kijken.
- Zou je deze winkel aanbevelen?
- Ja
- Verbeterpunten of tips
- Jammer dat bezorgen zo duur is.
- Eindoordeel
- 4.5
96% beveelt Profijt Meubel Zutphen aan!
Fauteuil toch niet leverbaar na aankoop
Mooie meubels, veel keus en goede prijs/kwaliteit verhouding.
heel goed
goed bevallen,
Prima geholpen .
Gekochte stoelen nog niet ontvangen i.v.m levertijd van 6 tot 8 weken.
Slecht
Prima dienstverlening
Heel vriendelijk geholpen door verkoper Frank! Gemoedelijke sfeer, en goed advies. En hij had alle tijd, en koffie gehad!
Fijn winkelen en goede service
Heerlijk
Goede ervaring ,vriendelijke jongeman die veel moeite deed
Goede service
Prettige bediening, maar nog wat mankementen aan geleverde artikelen.
Profijt Meubel Zutphen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Profijt Meubel Zutphen heeft de volgende resultaten bereikt:
Fauteuil toch niet leverbaar na aankoop
Mooie meubels, veel keus en goede prijs/kwaliteit verhouding.
heel goed
goed bevallen,
Prima geholpen .
Gekochte stoelen nog niet ontvangen i.v.m levertijd van 6 tot 8 weken.
Slecht
Prima dienstverlening
Fijn winkelen en goede service
Heerlijk
Goede ervaring ,vriendelijke jongeman die veel moeite deed
Goede service
Prettige bediening, maar nog wat mankementen aan geleverde artikelen.
Profijt Meubel Zutphen heeft de volgende resultaten bereikt: