Niels Breijer
- Sterke punten
- Denken mee.
Heel fijn geholpen door verkoopster Aniek. Goed advies gegeven wat staat bij elkaar.
Erg goed geholpen door de vriendelijke medewerkers van Profijt Meubel Groningen. Kim dacht goed met ons mee en maakte de keuze voor de (voor ons) juiste bank uiteindelijk een stuk makkelijker.
Klant vriendelijk en niet opdringerig. Als je iemand nodig hebt staan ze er voor je.
Vriendelijk personeel 👍
Nemen de tijd voor je en leuke assortiment en ruime keuze
Geweldige zaak
Zeer goed geadviseerd
Inspirerende winkel
Vriendelijke behulpzame medewerkers
Fijne winkel met ruime keus en mogelijkheden
Fijn en meedenkend personeel!
Zeer positieve ervaring!
Profijt Meubel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Profijt Meubel heeft de volgende resultaten bereikt:
Vriendelijk personeel 👍
Nemen de tijd voor je en leuke assortiment en ruime keuze
Geweldige zaak
Zeer goed geadviseerd
Inspirerende winkel
Vriendelijke behulpzame medewerkers
Fijne winkel met ruime keus en mogelijkheden
Fijn en meedenkend personeel!
Profijt Meubel heeft de volgende resultaten bereikt: