8.3 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox94% beveelt Pronto Wonen Alkmaar aan!

Assortiment
Deskundig advies
8.2/10

Jeanne

Goed meegedacht dat bank perfect past bij ons en het huis

Kijken kritisch mee wat beste optie is qua opstelling. Lopen alle keuzes stap voor stap door met je
Bank

G.Dijkstra

Verkoopster,kon goed meedenken,niets was te veel
Geen tips,alles was top
Hoekbankstel

Van der Molen

Fijn geholpen

Alles staat netjes uitgestald en is makkelijk te bekijken en testen.
2,5 zitbank

Pronte alkmaar

Antwoord Pronto Wonen Alkmaar

Bedankt voor de beoordeling. Graag tot een volgende keer. Team Pronto Wonen Alkmaar

Pronto alkmaar

Pronto Wonen Almaar

SterSterSterHalve sterLege ster

Vrijheid om rustig de meubels te bekijken.

Slechte ervaringen gehad met John Post verzending. En dit 5 minuten van mijn huis voor 105 euro!!!!!!! Zelf 5 keer moeten bellen, er stond geen postcode vermeld van mij bij de bezorging link. De baas kwam erg onvriendelijk over. Ik moest tenslotte 1 april thuis zijn tussen 1 en 4 uur. Om 5 uur maar weer gebeld, ze waren mij gewoon vergeten!!!! En dan ook nog gelogen dat de vrachtwagen in de file stond. Dit was niet het geval, er kwam om kwart voor zes een bestelbusje even gauw mijn stoelen brengen. Die John Post moet op een klant vriendelijkheid cursus gaan. Ik heb alleen een excuus gehad van de lieve chauffeur. Die man was top verdient een dikke 10. Voor mij geen John Post meer!!!!!!!
Vriendelijkheid klant gericht.
2 stoelen

Antwoord Pronto Wonen Alkmaar

Bedankt voor de beoordeling mevrouw van den Berg, Fijn dat u ervaring in de winkel goed was. De slechte ervaring met de bezorgdienst nemen wij mee ter bespreking met de firma Post. Wij wensen u ondanks alles veel woonplezier van de nieuwe stoelen en graag tot ziens. Team Pronto Wonen Alkmaar

Frank Bloem

Klantvriendelijk en keurig personeel, afleveren heel goed verzorgd

Leuke winkel om rond te open en ideeën op te dien
Buffetkast

Antwoord Pronto Wonen Alkmaar

Bedankt voor de review meneer Bloem, Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent, en dat alles goed is gegaan. Veel plezier van de nieuwe kast. Graag tot ziens, Team Pronto Wonen alkmaar

Roy

Prima service

Bankstel

Antwoord Pronto Wonen Alkmaar

Bedankt voor de beoordeling Roy, Fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot ziens, Team Pronto Wonen Alkmaar

Elly meijer

Prettige, rommelige winkel

Non
Service
Lamp, stoelen, kast

Antwoord Pronto Wonen Alkmaar

Bedankt voor de beoordeling mevrouw Meijer, Jammer dat u het rommelig bij ons vind, maar gelukkig wel een prettige ervaring. Onze stylistes doen hun best om de winkel constant bij te houden zodat de winkel er constant op zijn best uit ziet. Wij hopen u graag weer eens te zien. Team Pronto Wonen Alkmaar

Schut

Veel aanbod en leuk en gezellig geholpen

Winkel staat soms beetje bol en dat komt soms beetje rommelig over
Leuk en goed geholpen. Bij het afhalen ging er even wat mis, maar dat werd prima opgelost.
Eetkamerstoelen, eetkamerbank en een huiskamerbank

Antwoord Pronto Wonen Alkmaar

Bedankt voor de review familie Schut, Wat fijn om te horen dat u leuk en gezellig bent geholpen. Jammer dat er wat mis ging bij het magazijn maar gelukkig is het goed opgelost. Graag tot een volgende keer. Team Pronto Wonen Alkmaar

Rob Bronsema

Overzichtelijk

Mooie duidelijke winkel
Vaste klanten korting geven
Bank en fauteuils

Antwoord Pronto Wonen Alkmaar

Bedankt voor de review meneer Bronsema, Wij zijn blij dat u zo tevreden bent. Graag tot ziens. Team Pronto Wonen Alkmaar

Ligthart

prima en geduldig geholpen, Lisa nam alle tijd.

Product of service:
bank en stoel, deze moeten nog worden geleverd.

Antwoord Pronto Wonen Alkmaar

Bedankt voor de beoordeling familie Ligthart, Leuk om te horen dat u zo geduldig door Lisa bent geholpen. Graag tot ziens, Team Pronto Wonen Alkmaar

Pollie

Fijne winkel

Ga zo door!
Kundig personeel, mooie spullen!
2 banken,4 stoelen

Antwoord Pronto Wonen Alkmaar

Bedankt voor de beoordeling Pollie, Fijn dat u zo tevreden bent. Graag tot ziens, Team Pronto Wonen Alkmaar

Leeflang

SterSterSterSterLege ster

Heel waardevol advies ontvangen van verkoopteam dat elkaar versterkt in het contact met de klant. Onderlinge sfeer zeer prettig.

Hele fijne sfeer, betrokken personeel, meedenkend met wensen.
Zelfs bij flinke uitgave van de klant geen meebeweging in richting van de klant door bijv een stukje eindkorting aan te bieden of de levering van gratis stoelviltjes of iets dergelijks. Terwijl we in het hogere segment een bank en eetstoelen hebben aangekocht. Dit maakte het plezier over de deal wel iets minder groot. Overigens niet te wijten aan het personeel want zij hebben hard gewerkt voor ons maar aan de policy van het bedrijf. Misschien kan dit als positief bedoelde feedback meegenomen worden.
bankstel en eetkamerstoelen

Antwoord Pronto Wonen Alkmaar

Bedankt voor de review familie Leeflang, Wat Leuk om te horen dat u zo positief bent over ons team en de sfeer. Door onze werkwijze met vaste prijzen en geen kortingen krijgt elke klant de producten voor dezelfde eerlijke prijs ongeacht wanneer, bij wie of hoeveel u besteld. Wij hopen juist op die manier een goed gevoel achter te laten bij onze klanten. Wij zien u graag een volgende keer weer. Team Pronto Wonen Alkmaar

Debby

Positief

Letta eetkamer stoelen

Antwoord Pronto Wonen Alkmaar

Bedankt voor de mooie beoordeling Debby, Graag tot ziens. Team Pronto Wonen Alkmaar

Geantwoord op

Pronto Wonen Alkmaar verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pronto Wonen Alkmaar heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 19 maart 2014

Pronto Wonen Alkmaar

Pronto Wonen biedt een compleet en ruim assortiment. Van zitten tot slapen en van woonaccessoires tot verlichting. Dit alles gericht op verschillende woonsferen, zoals romantisch, modern, klassiek of landelijk. Maar altijd ’eigenwijs’ en toch trendvolgend. Om je te inspireren worden de genoemde woonsferen in rijk gedecoreerde studio’s verrassend gepresenteerd.

Koedijkerstraat 16

Geen tips,alles was top
Hoekbankstel

Van der Molen

Fijn geholpen

Alles staat netjes uitgestald en is makkelijk te bekijken en testen.
2,5 zitbank

Pronte alkmaar

Pronto alkmaar

Pronto Wonen Almaar

SterSterSterHalve sterLege ster

Vrijheid om rustig de meubels te bekijken.

Vriendelijkheid klant gericht.

Mooie duidelijke winkel
Vaste klanten korting geven
Bank en fauteuils

Ligthart

prima en geduldig geholpen, Lisa nam alle tijd.

Product of service:
bank en stoel, deze moeten nog worden geleverd.

Pollie

Fijne winkel

Ga zo door!
Kundig personeel, mooie spullen!
2 banken,4 stoelen

Leeflang

SterSterSterSterLege ster

Hele fijne sfeer, betrokken personeel, meedenkend met wensen.
bankstel en eetkamerstoelen

Debby