Ger Damon

Pronto Alkmaar is teveel bezig met ambtelijke zaken zoals procedures, voorwaarden en bepalingen. Het lijkt wel een gemeentehuis. Dit schrikt klanten af. Met een andere attitude en een betere... Pronto Alkmaar is teveel bezig met ambtelijke zaken zoals procedures, voorwaarden en bepalingen. Het lijkt wel een gemeentehuis. Dit schrikt klanten af. Met een andere attitude en een betere regeling betreffende het vervoer van gekochte meubels kunt u uw omzet verdubbelen.

Nieuwe medewerkers(sters) beter inwerken en zorgen dat de uiterlijke representatie op een goed niveau is.

Koffeman

Het verkooppersoneel geeft je veel vrijheid,om in alle rust te kijken en te beslissen.Op vragen van ons als klant gedegen antwoord.

het assortiment is voor iedere geldbuidel betaalbaar,maar ook de meubelen zijn van goede kwaliteit.

joke boon

Prettige winkel waar het personeel niet meteen op je afkomt als je even rondkijkt, maar wel desgevraagd goed en deskundig advies geeft.

vriendelijk personeel

eigenlijk niet

Hele aardige en behulpzame mensen en hebben ons goed geïnformeerd.

Aladdin Markt

Perfect

Heel goede kwaliteit

Fijn en mooie assortiment

Heb zeer goed advies gekregen

Digitaal gaan werken in de winkel

j gozeling

Goed geholpen

flexibel

nvt

Betty van Tol

Goede ervaring met Pronto

Geen mening

Theo Hof

Wisten wat we hebben wilden. Op zondag heel prettig te woord gestaan door verkoopster.

Fam Fijnheer

Super service