Gueli

Vriendelijk en goed geholpen

Dat je de spullen die je besteld, ook later mag afhalen, en pas betaald wanneer het uitkomt, echt top.

Heel vriendelijk en behulpzaam,niet opdringerig en heel transparant

Service
We hebben bij een laatje salontafel,dat hij niet goed op de rail zit mist achterste gaatjes.heb een mail gestuurd maar nog niks gehoord.nu 2weken terug

anita de rooij

Wij zijn super goed geholpen de medewerker/ster neemt alle tijd en geeft goede adviezen. Leveringstijd correct ook bij het afhaal depot super vriendelijk geholpen!

Klantvriendelijk, eerlijk, komt afspraken na.

Bestelling duurde vier maanden, de levertijd toegezegd bij verkoop zou zes a acht weken zijn.

Degelijk en knappe meubels.

Verbeter svp de levertijden, vier maanden wachten op een meubel is veel te lang.....

Beste heer/mevrouw,
De levertijd is inderdaad erg lang en niet gebruikelijk.
Beste heer/mevrouw,
De levertijd is inderdaad erg lang en niet gebruikelijk.
Bij de verkoop is per abuis een foutieve en dus te korte levertijd afgesproken, hier bovenop kwam ook nog eens een uitloop van de leverancier.
Wij hebben toen contact opgenomen en daar een cadeaubon voor aangeboden.
Nogmaals excuses voor de (extra) lange levertijd.

Vijzelaar zonneveld

Fijne verkoopster goede uitleg ,

Ja deskundig uitviel

In de winkel bij verkoop zeer goed. Daarna slechte communicatie over deellevering die niet werd geleverd maar waar ik wel al voor moest betalen. Vervolgens communicatie naar leverancier heel slecht,... In de winkel bij verkoop zeer goed. Daarna slechte communicatie over deellevering die niet werd geleverd maar waar ik wel al voor moest betalen. Vervolgens communicatie naar leverancier heel slecht, of er is mij lucht verkocht in de winkel. Ik heb gekozen en een prijs gekregen voor in elkaar zetten. Gelukkig hebben de mannen die kwamen de tafel en krukken in elkaar en op zijn plaats gezet. Helaas staatsbezoek kost nog ingepakt in een hoek van de kamer.

Ja maar die zijn daarna zwaar overschaduwd dus niet meer het noemen waard.

Vertel of de klant dat de leverancier het niet in elkaar zet en dat je daar 180 euro per uur voor moet betalen, of informeer de leverancier dat ze het voor het tarief dat ik in de winkel in elkaar... Vertel of de klant dat de leverancier het niet in elkaar zet en dat je daar 180 euro per uur voor moet betalen, of informeer de leverancier dat ze het voor het tarief dat ik in de winkel in elkaar moeten zetten. Nu hebben jullie een zwaar ontevreden klant die dit verteld indien gevraagd en niet meer naar de winkel zal komen. Wanneer een klant belt, behandel deze dan als klant. Ik kreeg te horen “ja maar mevrouw, alle klanten willen dit” waardoor ik kennelijk moest begrijpen dat ik geen klant ben omdat ik het toch niet zo wilde. Deze klant wilde gewoon conform wat er verteld werd service krijgen, maar heeft dit niet ontvangen.

Beste Mevrouw,
We hebben elkaar zojuist gesproken.
Helaas zijn er inderdaad een aantal punten waarop de communicatie niet goed is geweest.
Daar het een (semi)bouwpakket betreft wordt...
Beste Mevrouw,
We hebben elkaar zojuist gesproken.
Daar het een (semi)bouwpakket betreft wordt deze niet gemonteerd bij de excellent bezorging.
Dit is bij de verkoop niet goed opgepakt. Tot slot ook nog de verwarring van de 2 orders waarbij de orderadministratie dit niet gelijk als geheel zag.
Eventueel verneem ik nog van u zoals besproken.
Pronto Wonen Alkmaar

In de winkel hebben we goed advies ontvangen en werd er met ons meegedacht.
In de winkel hebben we goed advies ontvangen en werd er met ons meegedacht.
De levering van de bank viel echter zeer te wensen over. In de eerste plaats werd dat weken later dan voorzien. Vervolgens kregen we op de dag zelf een telefoontje dat het mobiele pinapparaat het niet deed en of we even het volledige bedrag contant in huis konden halen. Dat was om 7 uur 's ochtend en hadden we precies een kwartier de tijd voor. Toen de vrachtauto aankwam bleek dat de mannen de poten van de bank vergeten waren. Ze zetten de bank midden in de kamer neer en vertelden dat ze Pronto zouden bellen en dat die het op zouden lossen. Oh ja, en wisselgeld hadden ze ook niet .....
Pronto werd niet gebeld en ik heb een week lang elke dag zelf Pronto gebeld om te vragen wanneer de poten onder de bank gezet werden. Uiteindelijk wist Pronto niet hoe het op te lossen was en mocht ik het zelf oplossen. Tot slot hebben ze dan wel een lokale klusjesman betaald om mij te helpen. Maar dit verdiende zeker geen schoonheidsprijs

Vriendelijk en deskundig advies in de winkel

Bezorging van de bank, zorg dat het pinapparaat werkt, zorg voor wisselgeld voor noodgevallen, zorg dat als er iets mis gaat, dat dat binnen een paar dagen opgelost wordt!

Beste Heer/mevrouw
Helaas is de levering niet verlopen zoals vooraf voorzien.
Beste Heer/mevrouw
Helaas is de levering niet verlopen zoals vooraf voorzien.
Uw order is door een externe transporteur geleverd, dat er problemen waren met de pinbetaling (tbv de transport kosten) en de wijze van communicatie waren ons geheel niet bekend. Daarnaast ook nog eens het probleem van de pootjes EN de montage hiervan.
De beste oplossing hebben wij uiteindelijk gevonden in een plaatselijke klussendienst (ivm Waddeneilanden) welke het daarna snel heeft opgepakt en bij u heeft afgehandeld.
Wij betreuren het verloop maar gaan er vanuit dat de bank nu netjes naar wens bij u thuis staat.

Goede service

Afhaal magazijn mag zeker dichterbij komen!

Ik heb een bank gekocht bij Pronto Alkmaar

magazijnmedewerkers waren zeer behulpzaam en netjes