Pronto wonen lunata
- Verbeterpunten of tips
- Heel goed was alles prima geholpen .de winkel zag er verzorgd uit .
- Sterke punten
- Zeker .
- Product of service:
- Lunata salon tafel .
94% beveelt Pronto Wonen Barneveld aan!
Goed advies gehad.
We zijn ontzettend fijn en leuk geholpen. Zonder je te willen verplichten tot kopen van iets!
Zer tevreden
mooie winkel veel keus en vriendelijk geholpen.
Fijne winkel met veel keus. Geen opdringerige verkopers. Luisteren goed naar de kopers
Vriendelijk personeel, ze denken met je mee. Alex bedankt voor professionele advies en praktische ideeën.
Fijn en goed geholpen, konden alle vragen stellen en bank uitgezocht die uiteindelijk goed bij ons aansloot qua comfort en design.
Prettig geholpen
Dit is alleen winkelervaring ! Na bezorging meubels zal ik weer reageren .
Echt super geholpen.. fijne ervaring met Pronto..Top!!👍🏼
Geweldadig.
Super vriendelijk geholpen
Netjes goed geholpen.
In eerste instantie niet fijn geholpen maar later een andere verkoper en die heeft het keurig gedaan
Heel fijn geholpen.en goed service
Pronto Wonen Barneveld verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Barneveld heeft de volgende resultaten bereikt:
Pronto Wonen Barneveld
Doctor Willem Dreeslaan 2
3771 RW Barneveld
Zer tevreden
mooie winkel veel keus en vriendelijk geholpen.
Prettig geholpen
Dit is alleen winkelervaring ! Na bezorging meubels zal ik weer reageren .
Echt super geholpen.. fijne ervaring met Pronto..Top!!👍🏼
Geweldadig.