Esther van 't Westende

Super goede service, onze eettafel hebben we online besteld en was in een week geleverd.

Duidelijkheid over de voorraad van de tafel, en snel offerte per mail binnen, en levering in 1 week naar Zeeland

Geen verbeterpunten, blijf zo door gaan want zo kunnen wij buiten onze provincie Zeeland aan mooie meubels komen op kortere termijn ipv 20 weken wachten bii pronto in Zeeland

Rutger Andriessen en Deborah Bruining

Goed! Prima product. Goede uitleg en kennis van de producten.

Product kennis, prijs kwaliteit verhouding.

Bezorg service

Pronto wonenBarneveld

Warm bedrijf, goede sfeer, directe hulp

Snelle levering, directe actie, goede hulp!

T van Beek

Met een gestelde vraag word je keurig geholpen

goed advies op het produkt wat je koopt

doorgaan op de mannier hoe jullie de produkten projecteren vooor de verkoop

Van Roosendaal

Gemengde gedachten

Veel keuze; mooie collectie. Vriendelijk en personeel. Erik is een goede en behulpzame verkoper voor wie geen vraag vervelend is te moeten beantwoorden

Klachtenafhandeling in Elburg laat zwaar te wensen over. Niet-professionele reacties op mijn klachten.
Artikelen met het label "Uit voorraad leverbaar" blijken dat wel te zijn, maar dan uit het centraal magazijn in Elburg, maar niet in de winkel zélf aanwezig te zijn. Zo'n label suggereert dat dat wèl het geval is.
De afgesproken uiteindelijke levering bleek op de afgesproken dag niet te zijn meegekomen naar Barneveld, omdat de vrachtwagen vol zou zijn geweest. Toen de artikelen een week(!) later wel er waren was de mededeling (door een andere verkoper) dat de zending een week eerder in Elburg vergeten was mee te geven. Dat komt niet als betrouwbaar over.

C.Bosman

Zeer klantvriendelijk en persoon gericht personeel, niet opdringerig en neemt de tijd voor de klant. Geeft de mogelijkheden van keuze aan van de producten en de voor en nadelen.

Vrije keuze voor de klant, deskundig en vriendelijk personeel en ruime keuze in assortiment en prijs.

Doorgaan op deze manier.

Walet

Goede service, prachtige meubels

Service, klantenbinding

Herkenning vd medewerker!

Mik

Professioneel

Ze komen hun afspraken na

Nvt

Stephan Marcus

Professioneel en kundig geholpen

Kennen hun producten zeer goed en denken mee.

M.van lunsen

Wij werden goed en vriendelijk te woord gestaan.

Goede uitleg over hoe het product werkt.

Meubels bezorgen zou wel fijn zijn.