Hele leuke verkoopster heeft ons echt zeer goed geholpen (Amanda vestiging Breda). We zijn meerdere keren terug geweest eerst voor de staande meubels en later voor een bank. Ze gaf ons goed advies...Hele leuke verkoopster heeft ons echt zeer goed geholpen (Amanda vestiging Breda). We zijn meerdere keren terug geweest eerst voor de staande meubels en later voor een bank. Ze gaf ons goed advies en heeft ook geholpen met de aankleding. Het resultaat staat super in onze nieuwe woonkamer.
Thom
Mooi pand, alleen de afhaalopdracht met goederen is niet goed gegaan. Deze hebben wij telefonisch gemaakt, waarbij de medewerkster heeft verteld dat wij van de bus gebruik mochten maken van 10-14....Mooi pand, alleen de afhaalopdracht met goederen is niet goed gegaan. Deze hebben wij telefonisch gemaakt, waarbij de medewerkster heeft verteld dat wij van de bus gebruik mochten maken van 10-14. Op de vestiging werd echter vertelt dat dit maar mocht van 10-1130. Dit terwijl mijn ‘sjouwploeg’ pas om 12u zou komen
Goede uitleg over de meubels klant vriendelijk goede service
Alles ging perfect
Hoefnagels
Mooie meubels en een goede prijs. Goed advies en gezellig en goed begeleid bij het kiezen. Binnen ons gezin hebben 4!stellen hun meubels gekocht bij Pronto en die zijn allemaal nogsteeds tevreden.
Mooie producten mooie winkel (breda)
Heel klantvriendelijk leuke sfeer in winkel de verkopers staan ook direct aan woord met een bakje koffie erbij. Top
Eef Sterk
Gewoon prima geholpen door de verkoper. Direct gekeken in welke vestiging de eetkamerstoelen beschikbaar waren. Enkele dagen later al in Breda. Niets dan positiefs.
Thieu
Prettige en vriendelijke behandeling. Goed en snel advies.
Joella Verbraak
Heel fijn geholpen,vriendelijk personeel,super service