Gewoon goed personeel

Ik word iedere keer weer vriendelijk geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je.

Prima, vond het jammer dat er eerst vertelt werd dat de levertijd 6 weken zou zijn. Maak je de order definihief blijkt het 10-12 weken te worden. Uiteindelijk is het 10 weken geworden.

Goede ervaring opgedaan, persoonlijke aandacht en goede adviezen

Blom

Leuk bedrijf, mooie prijzen.
Heel jammer dat van onze stoeltjes er maar 1 geleverd kon worden.
Leuk bedrijf, mooie prijzen.
Heel jammer dat van onze stoeltjes er maar 1 geleverd kon worden.
Toen wij deze hebben aangekocht zouden er genoeg op voorraad zijn en apart gezet worden. Bij ophalen bleek dit dus niet zo te zijn. Heel jammer want nu heb ik dus geen stoeltjes.

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review.
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review.
Wij betreuren het ook zeer dat wij de stoeltjes niet meer op voorraad hadden voor u. Gezien deze stoeltjes uit de collectie zijn kunnen wij deze ook niet meer voor u nabestellen, helaas konden wij u daardoor alleen het showmodel aanbieden. Wij hopen dat u alsnog twee stoeltjes zal vinden die volledig naar wens zijn.
Fleur Pronto Wonen Breda

B van leest

Zeer vriendelijk

Zijn fijne medewerkers in filiaal Breda.
Supergoede bus service om meubels thuis te krijgen

Wim Guns

Top service! Vriendelijk personeel en steeds hulpvaardig waar nodig zonder op te dringen.

Michel Stolk

We zijn bij Pronto Wonen Breda erg goed geholpen, vanaf het moment van kiezen, bestellen tot aan het afhalen! Steeds zijn we erg persoonlijk behandeld. We komen zeker nog eens terug.

Verkopen mooie meubelen. Personeel is niet allemaal even klantvriendelijk. Levering helaas niet helemaal naar wens verlopen.