Robert polak

Super goed !

Goed geholpen Kimberly

Tot nu toe heel tevreden met de nieuwe aankoop, leuk geholpen in de winkel, verkoopster legde alles goed uit, liet de mogelijkheden zien zover als mogelijk is. Nog een paar keer terug naar de winkel... Tot nu toe heel tevreden met de nieuwe aankoop, leuk geholpen in de winkel, verkoopster legde alles goed uit, liet de mogelijkheden zien zover als mogelijk is. Nog een paar keer terug naar de winkel geweest voor accessoires . Supper blij met nieuwe inrichting, mede dankzij Pronto wonen.

Bankstel 2019

Ik vind, dat ik heel vriendelijk geholpen ben. Alles werd goeduitgelegd. Heel tevreden!

Heel goed geholpen in de winkel in Breda! ze nemen de tijd om alles tot in detail te bespreken.

Nancy de Kort

Zeer vriendelijk personeel, levering sneller dan verwacht, prima regeling met leenbus!

De Jongh

Goede prijs kwaliteit verhouding

Romy

Matig, vrij belabberde klantvriendelijkheid.. moest overal zelf voor nabellen pas na 3 keer lukte het mijn order te plaatsen

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste mevrouw,
Beste mevrouw,
Zoals reeds telefonisch met u besproken is er bij de telefonische aankoop uw mail adres niet juist genoteerd waardoor de order bij u niet was aangekomen. Hierdoor heeft de order inderdaad wat vertraging opgelopen. Nogmaals onze excuses hiervoor wij gaan dit intern bespreken zodat dit in het vervolg niet meer voor zal komen.
Nogmaals bedankt voor u review, hopend u in de toekomst weer te mogen ontvangen.
Fleur Pronto Wonen Breda

Tevreden klant