F de rooij

Zeer goed en leuk geholpen door kimberly. Goed advies en alle tijd voor de de klant, wij zijn goed geslaagd met de meubels.bedankt

Johnno®️

Goed, deskundig en vriendelijk advies en afhandeling van onze aankoop

F van der Horst

Redelijk goed

Vindt het wel jammer dat niet alle producten op tijd binnen waren, nu moeten we nog wachten op 4 eetstoelen terwijl levering indicatie op 2 feb stond.

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste mevrouw,
Bedankt voor uw reactie.
Beste mevrouw,
Bedankt voor uw reactie.
Zoals reeds telefonisch met u besproken zijn de stoelen inderdaad wat vertraagd, wij verwachten dat de stoelen spoedig bij ons geleverd worden, wanneer deze bij ons geleverd zijn stellen wij u uiteraard op de hoogte.
Nogmaals excuus voor de vertraagde levering.
Wij wensen u alvast veel plezier van de meubelen, en hopend u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij ons in de showroom.
Fleur Pronto Wonen Breda

Peter de Jong

Prima en snel geholpen met eetkamerstoelen

Claudia van den Berg

Goede hulp bij uitzoeken van onze meubels, aardig personeel, mooie meubels.

Heel prettig geholpen. de tijd gekregen om rustig rond te kijken.

Sophie

Zeer tevreden, onverwacht snelle levering van onze mooie nieuwe hoekbank, opgehaald met de gratis leenbus!

Diversen keren iets besteld bij dit bedrijf , en tot alle tevredenheid mag ik wel zeggen.

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste klant,
Allereerst hartelijk dank voor het geven van uw bevindingen.
Beste klant,
Allereerst hartelijk dank voor het geven van uw bevindingen.
Het is inderdaad de bedoeling dat onze leenbus op het afgesproken moment voor u klaar staat en ik durf, zo achteraf kijkend, ook niet te zeggen waarom de bus niet geladen voor u klaar stond op het afgesproken moment.
Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zal beleven en dat wij u in de toekomst weer mogen verwelkomen in onze showroom!
Sofia, Pronto Wonen Breda

Rustige uitstraling, alert en kundige bediening, voldoende keuzes, veel opties