Jan

Goede service zowel in de winkel als bij het afhaalmagazijn. Zeer hulpvaardige medewerkers.

suzan kerst

Echt ontzettend goed we hadden vorig jaar onze meubels bij jullie gekocht en nu onze mooie hoekbank, vooral de goede uitleg en de tijd die er voor ons genomen werd om alles samen te stellen zo als... Echt ontzettend goed we hadden vorig jaar onze meubels bij jullie gekocht en nu onze mooie hoekbank, vooral de goede uitleg en de tijd die er voor ons genomen werd om alles samen te stellen zo als wij dat wilde vond ik erg goed!! niets was te veel en de dame die ons hielp wist echt alles te vertellen over de bank en de mogelijkheden super!!

Charles Klee

Vriendelijk personeel, duurde wel even voordat er iemand kwam helpen.

ad fens

In de winkel goed geholpen,snelle levering

Ellen

Heel goed. We zijn zeer netjes geholpen.

Ellen

Zeer goed. Keurig geholpen.

Goede ervaringen. Zelf halen met de leenbus is goed te doen. Duidelijke afspraken en uitleg bij aankoop.

Zeer goede ervaring. Goed geholpen in de showroom. Goede kwaliteit. En alles was snel binnen!

M. Verheijen

Tot nu toe slecht. 6 stoelen besteld online, deze zouden voorradig zijn stond erbij. De volgende dag kreeg ik een mail dat de stoelen niet voorradig waren, ongeveer 4 weken wachten, deze zijn nu... Tot nu toe slecht. 6 stoelen besteld online, deze zouden voorradig zijn stond erbij. De volgende dag kreeg ik een mail dat de stoelen niet voorradig waren, ongeveer 4 weken wachten, deze zijn nu allang voorbij en nog niets gehoord. Het gekke is dat in de folder staat dat ze voorradig zijn, dit is dus een leugen, dit is misleiding. Ben benieuwd wanneer ik ze krijg.

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw review.
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw review.
Het klopt inderdaad dat er op onze site momenteel nog niet zichtbaar is hoeveel stoelen er op voorraad zijn. Het kan dus heel goed dat er bijvoorbeeld nog 1 eetstoel bij ons op voorraad was, terwijl u er 4 wenst te hebben. In dat geval laten wij onze klant altijd weten dat de afgesproken levertijd niet nageleefd kan worden.
Het spijt ons dat wij de stoelen niet uit voorraad aan u hebben kunnen leveren en hopen dat u nu met volle tevredenheid van de eetstoelen gebruik maakt!
Sofia, Pronto Wonen Breda.