M. Verheijen

Tot nu toe slecht. 6 stoelen besteld online, deze zouden voorradig zijn stond erbij. De volgende dag kreeg ik een mail dat de stoelen niet voorradig waren, ongeveer 4 weken wachten, deze zijn nu... Tot nu toe slecht. 6 stoelen besteld online, deze zouden voorradig zijn stond erbij. De volgende dag kreeg ik een mail dat de stoelen niet voorradig waren, ongeveer 4 weken wachten, deze zijn nu allang voorbij en nog niets gehoord. Het gekke is dat in de folder staat dat ze voorradig zijn, dit is dus een leugen, dit is misleiding. Ben benieuwd wanneer ik ze krijg.

Beste klant,
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw review.
Het klopt inderdaad dat er op onze site momenteel nog niet zichtbaar is hoeveel stoelen er op voorraad zijn. Het kan dus heel goed dat er bijvoorbeeld nog 1 eetstoel bij ons op voorraad was, terwijl u er 4 wenst te hebben. In dat geval laten wij onze klant altijd weten dat de afgesproken levertijd niet nageleefd kan worden.
Het spijt ons dat wij de stoelen niet uit voorraad aan u hebben kunnen leveren en hopen dat u nu met volle tevredenheid van de eetstoelen gebruik maakt!
Sofia, Pronto Wonen Breda.

cocky

Mooie collectie, klantvriendelijke verkopers

Hartelijk dank voor uw review.
Wij zijn momenteel nog bezig met het optimaliseren van onze voorraad zodat de levertijd voor klanten verkort kan worden.
Er leuk om te...
Hartelijk dank voor uw review.
Er leuk om te lezen dat u tevreden bent over de service en advies van onze medewerkers.
Wij hopen u in de toekomst weer welkom te mogen heten in onze showroom.
Sofia, Pronto Wonen Breda.

Leuke winkel met leuke meubelen
goede service en de prijs die is ook goed en betaalbaar

Hartelijk dank voor uw review.
Heel fijn om te horen dat u tevreden bent over uw aangekochte meubelen.
Het spijt ons dat wij niet goed aan u gecommuniceerd hebben dat de...
Hartelijk dank voor uw review.
Heel fijn om te horen dat u tevreden bent over uw aangekochte meubelen.
Het spijt ons dat wij niet goed aan u gecommuniceerd hebben dat de stoelen verlaat waren. Wij zullen onze uiterste best doen om dit te verbeteren en hierin beter met onze klanten te communiceren.
Wij hopen u uiteraard in de toekomst weer terug te zien in onze showroom!
Sofia, Pronto Wonen Breda

Heel goed geholpen en uitleg .

Mirjam

Mooie fijne stoelen gekocht. Vond alleen de prijs misleidend, omdat de stoelen nog behandeld moesten worden door een erg duur product.

Verwijmeren

Een super goede ervaring

salonwhiteangel

Prima geholpen door kundig personeel

Ronny

Beschrijft aan de verwachtingen van de klant

Super hulp met het combineren van bank en eethoek.

Clement van Droffelaar

Eerste keer dat mijn vrouw en ik bij Pronto Breda waren.
Maar absoluut een aanrader.
De service is fantastisch, medewerkster nam alle tijd voor ons en dacht goed mee.
Bij het...
Eerste keer dat mijn vrouw en ik bij Pronto Breda waren.
Maar absoluut een aanrader.
Bij het magazijn hadden we nog een leuke verrassing. De medewerker bood aan dat we een busje konden lenen om de meubelen te vervoeren zonder dat daar kosten aan verbonden waren.
Top service dus.