Jeffrey Bouwman

Goed. Helaas zat er een verkeerde stoel bij de bestelling gelukkig was de goede op voorraad en is dit snel opgelost

J Van Dam

Keurig advies ontvangen van de dame die ons geholpen heeft. Wat een rust straalde deze persoon uit in een word geweldig. En zijn zeer tevreden over deze aankoop top met vriendelijke groet J. Van Dam

Mia

Zeer prettig geholpen, met veel jitleg en geduld.
Zeer prettig geholpen, met veel jitleg en geduld.
Wij komen niet uit Breda e.o. dus was het makkelijker geweest voor ons om in Naaldwijk te bestellen maar omdat de jongedame ons zo goed heeft geholpen besloten wij om haar de opdracht te gunnen.

Nwe hoek bank mogen kopen bij Pronto Breda.
Verschillende malen langst geweest om de perfecte bank samen te stellen. Telkens gastvrij en met ruimte om zelf te ontdekken binnen geweest. Nwe hoek bank mogen kopen bij Pronto Breda.
Alle gesproken verkoopster weten waar ze het over hebben.

We komen hier toch wel dikwijls om ideeen op te doen en meestal gaan we niet met lege handen naar huis. Het bankstel zit heerlijk en de diverse kastjes aan de muur hangen er vrolijk bij in onze... We komen hier toch wel dikwijls om ideeen op te doen en meestal gaan we niet met lege handen naar huis. Het bankstel zit heerlijk en de diverse kastjes aan de muur hangen er vrolijk bij in onze kamer.

Leuke sfeer en hele leuk mensen die er werken.
De service is ook goed je kan zelfs gratis een busje mee krijgen om je spullen thuis te krijgen perfect ben een zeer tevreden klant.

Fijne ervaring

Goedemorgen meneer, mevrouw,
Bedankt voor het plaatsen van een review.
Veel plezier toegewenst van uw aankoop.
Pronto Wonen Breda

In de winkel goed geholpen door de vriendelijke medewerkers. Heb mn volledige woonkamer meubels bij Pronto gekochtin Breda.

Goedemiddag meneer, mevrouw,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen een review te plaatsen. Wat leuk dat uw woonkamer compleet is ingericht met Pronto meubels :) en goed om te horen dat u de hulp van onze collega's als vriendelijk heeft ervaren.
Wat betreft uw tip
Ik begrijp het als je op je meubels zit te wachten in een bepaalde verwachte leverweek, het mega balen is dat de levering 2x wordt uitgesteld onze excuses hiervoor.
Helaas zijn wij wat betreft levertijden van meubels die naar wens gemaakt en besteld moeten worden afhankelijk van onze producenten. Vertraging in de levering kan door meerdere oorzaken ontstaan en hebben we niet altijd zelf in de hand.
Nogmaals sorry voor het ongemak.
We hopen dat we u ondanks de vertraagde bestelling toch nog een keer mogen begroeten bij ons in Breda
Heel veel woonplezier van uw meubels toegewenst

Fijn en vriendelijke werknemers

Bedankt voor het plaatsen van een review.
Heel veel woonplezier toegewenst van uw aankoop en heel graag tot ziens in Breda
Met vriendelijke...

Jussi Pohl

Goede service; vriendelijk; goede keuze mogelijkheden

Goedemiddag meneer, mevrouw Pohl,
Heel erg bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen.
Goedemiddag meneer, mevrouw Pohl,
Heel erg bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen.
We vinden het fijn te horen dat u de door ons geboden service als positief heeft ervaren.
Heel graag tot ziens bij ons in Breda en veel plezier toegewenst van uw aankoop.