Rombouts

Wij zijn ontzettend deskundig en vriendelijk te woord gestaan. Alle afspraken zijn nagekomen in de afgespromen tijd. Ook het beschikbaar houden in het magazijn van de goederen, tot alles compleet... Wij zijn ontzettend deskundig en vriendelijk te woord gestaan. Alle afspraken zijn nagekomen in de afgespromen tijd. Ook het beschikbaar houden in het magazijn van de goederen, tot alles compleet was is fijn. Tenslotte een geweldige servuce dat je een bestelauto (die geladen klaar staat) er beschikking krijg om je goederen te vervoeren. Een grote aanrader voor iedereen om daar eens re shoppen.

Goedemiddag meneer, mevrouw Rombouts,
Hartelijk dank voor het plaatsen van een review.
Het doet ons goed te horen dat u onze service als positief heeft ervaren.
We wensen u heel veel...
Goedemiddag meneer, mevrouw Rombouts,
Hartelijk dank voor het plaatsen van een review.
Het doet ons goed te horen dat u onze service als positief heeft ervaren.
We wensen u heel veel woonplezier toe van uw aankoop en zien u graag terug bij ons in Breda

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Goedemorgen meneer, mevrouw,
Goedemorgen meneer, mevrouw,
Hartelijk dank voor het plaatsen van een review.
En wat een leuk compliment aan onze stylistes, zij werken elke dag kei hard om de winkel er zo mooi uit te laten zien.
Heel veel woonplezier toegewenst van uw aankoop.

Jolanda

Duidelijke antwoorden op alle vragen en snelle levering. Top!

Goedemorgen Jolanda,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze snelle levering.
Wat betreft u tip:
We...
Goedemorgen Jolanda,
Wat betreft u tip:
We hebben voor ieder woonprogramma een onderhoudsadvies formulier en dat ook voor onze banken van stof en leder.
Het spijt ons dat u deze niet van ons heeft mee gekregen.

Wij wensen u veel woonplezier toe van uw aankoop en hopen u in de toekomst te mogen begroeten bij ons in Breda
Pronto Wonen Breda

Was er nog nooit geweest hele mooie leuke winkel in Breda

Goedemiddag meneer, mevrouw,
Bedankt voor uw positieve review.
Heel veel woonplezier toewenst van uw aankoop.
Graag tot ziens in Breda!

Stefan

Goedemiddag Stefan,
Heel erg bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen.
Goed te horen dat u zo enthousiast bent over de door ons verleende service, de gratis leenbus...
Goedemiddag Stefan,
Heel erg bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen.
Goed te horen dat u zo enthousiast bent over de door ons verleende service, de gratis leenbus :)
Wij wensen u heel veel woonplezier toe van uw aankoop en zien u graag terug bij ons in Breda.

Rick

Hele goede ervaring.

Goedemiddag Rick,
Hartelijk dank voor het plaatsen van een positieve review. Goed om te horen dat u uw bezoek bij Pronto Wonen als heel goed heeft ervaren.
Excuus voor de lange wachttijd,...
Goedemiddag Rick,
Excuus voor de lange wachttijd, gelukkig werd uw geduld beloond met een bank die meteen mee naar huis kon.
Heel veel woonplezier toegewenst van uw aankoop en we zien u graag terug bij ons in Breda.

M.Smolders

Wat waardeloos.
5 verschillende mensen aan de telefoon en allemaal andere berichten..
Wilde 1 stoeltje annuleren en dat kon omdat ze gewoon in magazijn stonden in Breda
Volgende...
Wat waardeloos.
5 verschillende mensen aan de telefoon en allemaal andere berichten..
Volgende dag bericht dat ik 50 % opskagkosten moest betalen.
Later weer anderen dat het annuleringskosten waren...
Verhaal te lang..
Zijn niet in staat buiten de regeltjes te denken dat is wat stoort terwijl et bij Pronto Tilburg mensen tot Juli moeten wachten voor hetzelfde Laaide stoeltje!!
Nooit meer Pronto..
Ga niet naar van Bommel in Breda
Tilburg betere ervaringen.

Beste mevrouw,
Wij betreuren dat u het contact met onze winkel als vervelend heeft ervaren.
Beste mevrouw,
Wij betreuren dat u het contact met onze winkel als vervelend heeft ervaren.
Op 2e paasdag is het erg druk geweest waardoor het contact op die dag anders kan zijn dan u normaliter van ons gewend bent.
Wij hebben u 2 opties voorgelegd omtrent het annuleren van de fauteuil, hiervoor heeft u gekozen voor de annuleringskosten. Er zijn geen opslagkosten in rekening gebracht.
Wij hadden u graag een betere ervaring van onze winkel mee willen geven, helaas konden wij alleen niet mee in de oplossing die u zelf voor ogen had.
Uiteraard hopen wij dat u nog steeds erg veel plezier mag beleven van de rest van uw bestelling.

Marjan Smits

Fijne winkel, vriendelijk personeel

Cees

De stoel die wijzelf hebben aangeschaft is keurig volgens afspraak afgehandeld
De stoel die wijzelf hebben aangeschaft is keurig volgens afspraak afgehandeld
De stoel die wij van iemand anders hebben over genomen die ook bij jullie is aangeschaft waar nog garantie op zit is het diep treurig dat de klachten niet gratis worden verholpen omdat dan de garantie niet telt
Dit vindt ik persoonlijk alles behalve klantvriendelijk

Jacqueline de Jong

Leuke zaak met eigentijdse meubelen. Goed advies, fijn personeel.