Super leuke spullen en vriendelijk personeel

mevr van praat

Een goed bedrijf met vriendelijke medewerkers

Theo van den Bergh

Gezellige zaak, waar als je even wacht onder het genot van een kopje thee of koffie goed geholpen wordt

Eva Domen

Bij meerdere bedrijven geweest, hier waren wij blij met de prijzen en werden we vriendelijk te woord gestaan.

Goedemiddag mevrouw Domen,
Hartelijk dank voor het geven van de feedback.
Het doet ons goed te horen dat u zo enthousiast bent over ons assortiment en klantvriendelijkheid.
Heel graag...
Goedemiddag mevrouw Domen,
Hartelijk dank voor het geven van de feedback.
Heel graag tot ziens in onze winkel en wij wensen u veel woonplezier met uw aankoop.
Vriendelijke groetjes team Pronto wonen Breda

Het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. We kregen goede uitleg.

Goedemiddag meneer, mevrouw,
Goedemiddag meneer, mevrouw,
Hartelijk dank voor het invullen van deze beoordeling. We vinden het fijn te lezen dat u Pronto Wonen als een positieve ervaring heeft ervaren. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

van der Kamp

Hele mooie winkel met leuke prijzen. Vriendelijk personeel en geven je de tijd om heerlijk te shoppen.

Goedemiddag mevrouw van der Kamp,
Hartelijk dank dat u ons feedback heeft willen geven.
Het doet ons goed te horen dat u zo tevreden en positief bent over ons bedrijf.
Wij zullen er naar...
Goedemiddag mevrouw van der Kamp,
Hartelijk dank dat u ons feedback heeft willen geven.
Het doet ons goed te horen dat u zo tevreden en positief bent over ons bedrijf.
Wij zullen er naar blijven streven om ons te blijven ontwikkelen tot een inspirerende en gastvrije winkel waar onze klanten graag terug komen.
Graag tot ziens in de winkel en veel woonplezier met uw aankoop.

Daan

Prima service. Product valt tegen.

Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor de gedane moeite om een review te plaatsen.
Vervelend te vernemen dat u uw bank niet naar wens ervaart. Wij betreuren dit zeer.
Wij hebben geen...
Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor de gedane moeite om een review te plaatsen.
Wij hebben geen service aanvraag van u mogen ontvangen waarin we kunnen nalezen wat precies hetgene is waarin de bank niet naar wens is.
Indien u uw service aanvraag bekend wilt maken aan ons kunnen wij aan de hand hiervan beoordelen wat het probleem is aan uw bank en zo nodig hier iets voor u in kunnen betekenen.
Ilse
Pronto Wonen Breda

Vriendelijk en goed advies goed geholpen

Mira

Mooie sfeervolle winkel, prima kwaliteit meubels en deco tegen een aantrekkelijke prijs.

Anne

Een positieve ervaring! We zijn goed geholpen en hoewel we wisten waarvoor we kwamen, hebben we goed advies gekregen.