Anoesjka Sebrechts

Prima woonwinkel! Goede en fijne service en meedenkend personeel.

Zeer vriendelijke personeel

J.H.M Vrolijk

Goed. Werd vriendelijk geholpen .
Alles werd netjes uitgelegd.

Pronto Breda raad ik af!

Bijzonder slecht.

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste meneer/mevrouw,
Allereerst dank voor het kenbaar maken van uw ervaring.
Beste meneer/mevrouw,
Allereerst dank voor het kenbaar maken van uw ervaring.
Tijdens het verkoopgesprek op 29-01-2017 hebben wij besproken dat u 6 dagen per week (inmiddels hebben wij dit gewijzigd naar 7 dagen per week) binnen onze openingstijden gebruik kunt maken van onze bus of aanhangwagen om uw bank, maar ook de leenbank die u kosteloos van ons mocht lenen, te vervoeren.
Doordat u in het centrum woont en door de paaltjes in het centrum minder makkelijk voor uw woning kunt komen, hebben we besproken dat u onze bus langer mocht gebruiken om wat verder van uw woning af te kunnen parkeren en de bank met onze transportwagentjes naar uw woning te brengen.
Helaas konden wij niet aan uw verwachting voldoen dat wij langer open zouden blijven zodat u met de bus op uw gewenste tijd en dag de bus kon lenen en wij betreuren dat u dit als arrogant, afstandelijk en niet empathisch heeft ervaren.
Sofia

Angela wolters

Goed advies
Vriendelijk personeel

Ruime keuze, goede kwaliteit, snelle levertijd en vriendelijk personeel met goede uitleg over de producten

Goede service..goed personeel

van unen

Leuke betaalbare spullen te koop, goede service en klantvriendelijk. Het vervoeren van de spullen is een heel goed systeem alleen vind ik de tijd een beetje krap. Je gaat toch een beetje gejaagd... Leuke betaalbare spullen te koop, goede service en klantvriendelijk. Het vervoeren van de spullen is een heel goed systeem alleen vind ik de tijd een beetje krap. Je gaat toch een beetje gejaagd op weg hopend dat je niks vervelende tegenkomt onderweg. Voor de rest niets te klagen