C. Rommens

Bijzonder goed geholpen goede prijs en kwaliteit

Positieve ervaring. Behulpzame werknemers, snelle service. Ideaal om zelf met de bus mijn spullen op te kunnen halen! Toen er een klacht was vanuit mij werd dit ook snel naar tevredenheid opgelost.

Uitstekend geholpen door een vriendelijke medewerker, die er de tijd voor nam om ons goed voor te lichten over het door ons gekozen product.

van sprundel

Mijn ervaring is heel erg goed.we zijn goed geholpen en erg goed in gelicht toen we onze bank kochten. ook de levertijd wa s zoals afgesproken.ook was het super fijn dat we een bsje konden gebruiken... Mijn ervaring is heel erg goed.we zijn goed geholpen en erg goed in gelicht toen we onze bank kochten. ook de levertijd wa s zoals afgesproken.ook was het super fijn dat we een bsje konden gebruiken om de bank thuis te brengen.de borg stond zelfs de zelfde dag terug op onz rekening. kortom we zijn super tevreden en zullen jullie zeker aan bevelen bij andre mensen. dus een dikke vette 9

Prima service, je wordt leuk te woord gestaan.

J.A.M.A. Hack

Goede medewerkers met een passie voor het bedrijf en meedenken met de klant.

Aankoop kantoormeubilair

Sommige artikelen mooi prijs kwaliteit verhouding, sommige artikelen ook duurder dan elders

Fijn bedrijf. Goede voorwaarden

JA van Hooijdonk

Aardig personeel, we werden snel en vakkundig geholpen bij de aanschaf van onze bank. Helaas was een staaltje van de stof niet op voorraad, maar dat zou eind november binnen zijn. Jammerlijk werd... Aardig personeel, we werden snel en vakkundig geholpen bij de aanschaf van onze bank. Helaas was een staaltje van de stof niet op voorraad, maar dat zou eind november binnen zijn. Jammerlijk werd eind november eind december, nee toch januari, februari, helaas dit was wel heel erg moeilijk blijkbaar. We hadden het nodig om gordijnen bij de bank te kiezen. Toen eind maart de bank al stond en de gordijnen hingen werden we gebeld dat het staaltje stof binnen was. Toch nog attent, vonden wij.