Super....klantvriendelijk....

Vriendelijk personeel, goeie service en denken met je mee. Fijne winkel om voor normale prijzen hele leuke dingen te kopen. Superblij met m'n aankopen!

de wild

Zeer positief, vriendelijk en kundig personeel

Daniëlle Smits

Goed! Afspraken goed nagekeken en goede service

M. James

Zeer vriendelijk personeel, denkt mee. Altijd leuk om even te gaan kijken naar de nieuwste woontrends. Leuk ingerichte winkel!!!!

Davina Baaten

Een prettig bedrijf waar goede klantenservice word geboden. Door eerdere positieve ervaringen weer terug gegaan bij pronto. Ook doordat er ruime keuze is.
Ideaal is de huurbus om je...
Ideaal is de huurbus om je meubeltjes op te halen.

Enige minpunt is dat er werd aangegeven dat je gratis de bus van pronto mocht lenen voor het ophalen van de bank terwijl bij de balie ineens werd aangegeven (bij het ophalen pas) dat je het risico... Enige minpunt is dat er werd aangegeven dat je gratis de bus van pronto mocht lenen voor het ophalen van de bank terwijl bij de balie ineens werd aangegeven (bij het ophalen pas) dat je het risico op schade e.d. aan de bus voor €15,- kan afkopen, omdat je anders kans hebt op hoge eigen risico's bij schade. Het zou netter zijn geweest als dit vooraf bij mijn aankoop was gemeld, omdat niemand dergelijke hoge risico bedragen wil lopen en het lenen van de bus eigenlijk niet meer gratis is.

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste meneer, mevrouw,
Hartelijk dank voor de gedane moeite voor het invullen van een review.
Beste meneer, mevrouw,
Hartelijk dank voor de gedane moeite voor het invullen van een review.
Allereerst onze excuses voor het ongemak dat u onze service mbt de leenbus zo heeft ervaren.
Onze leenbus is kosteloos te huren om de bestelde artikelen zo bij u thuis te krijgen.
Wij vragen wel een borg van de bus alvorens u deze leent. Deze krijgt u uiteraard terug nadat u de bus weer heeft ingeleverd.
Er is bij het lenen van de bus een eventuele mogelijk om het eigen risico van de bus af te komen. Uiteraard is deze optie vrijblijvend op optioneel. Indien u hier geen gebruik van wenst te maken is dit mogelijk en kunt u de bus huren zoals met u besproken.
Wij hopen ondanks u dit als negatief heeft ervaren u veel woonplezier zult hebben van uw aankoop.
Met vriendelijke Groet,
Ilse
Pronto Wonen Breda

A. Acikgoz

Bijzonder goed, nemen tijd voor je en weten van alle mogelijkheden af.