Netjes geholpen in een mooie winkel, scherpe prijzen en tot nu toe een prima kwaliteit hoekbank geleverd.

Robin Verkerk

Mooie Winkels en mijn meubels waren snel leverbaar.

Stefan Laarakker

Zeer prettig

hans de bie

Goede kwaliteit voor de juiste prijs!

Reactie Pronto Wonen Breda:

Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor de gedane moeite voor het plaatsen van een review.
Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor de gedane moeite voor het plaatsen van een review.
De artikelen welke in onze folder afgebeeld staan betreft de levertijd zoals ze in de showroom/folder getoond staan.
Wanneer u afwijkt van het toonzaal/folder model, zal hierbij de levertijd vanuit de producent aangehouden worden, daar waar de bank naar uw wens geproduceerd wordt.
Wij hopen ondanks deze ervaring dat u veel plezier mag hebben van uw meubelen.
met vriendelijke groet,
Ilse
Pronto wonen Breda

Ik heb mijn aankopen bij Pronto Wonen Breda als zeer, zeer prettig ervaren. De verkoopsters waren erg behulpzaam wanneer ik daarom vroeg en namen ook gepaste afstand wanneer ik zelf door de winkel... Ik heb mijn aankopen bij Pronto Wonen Breda als zeer, zeer prettig ervaren. De verkoopsters waren erg behulpzaam wanneer ik daarom vroeg en namen ook gepaste afstand wanneer ik zelf door de winkel wilde lopen. Dit vond ik erg prettig.

Ben Mol

Mooie keuze qua meubels en een prima, geduldige verkoopster.

Renders Ilse

Heel vriendelijk en geduldig personeel in de winkel!

Nico Gras

Ik ben zeer tevreden over Pronto maar ik vind het bezwaarlijk dat als de bestelde bank gereed is dat ik zelf de bank moet ophalen in uw depot.

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste meneer/mevrouw,
Hartelijk dank voor de gedane moeite om een review op onze site te plaatsen.
Wat vervelend te vernemen dat u het afhalen niet als prettig heeft ervaren.
Bij de...
Beste meneer/mevrouw,
Hartelijk dank voor de gedane moeite om een review op onze site te plaatsen.
Wat vervelend te vernemen dat u het afhalen niet als prettig heeft ervaren.
Bij de aankoop van uw bank is er overeengekomen en besproken dat Pronto Wonen een meeneemformule is. Dit betekent in uw geval als klant dat u zelf verantwoordelijk bent voor het afhalen van uw goederen nadat deze geleverd zijn.
zoals hierboven aangegeven, bent u met de voorwaarden akkoord gegaan alvorens de order besteld werd voor u.
Omdat wij snappen dat het aantal meubelen en de grote hiervan niet altijd passend zijn in een willekeurige auto, hebben wij verschillende mogelijkheden beschikbaar staan om de aangekochte meubelen door uzelf te vervoeren van het magazijn naar uw woning.
Hierbij kunt u gebruik maken van 2 leenbussen welke kosteloos geleend kunnen worden. Ook staat er een kosteloze aanhanger beschikbaar om hierin de meubelen te vervoeren.
wilt u het echter toch thuis laten bezorgen, dan is dit uiteraard geen enkel probleem, echter is dit tegen betaling mogelijk en zit dit niet bij onze prijzen inbegrepen, waarbij Pronto Wonen haar prijzen laag kan aanbieden aan u als klant.
Hopende dat wij dit naar tevredenheid aan u toe konden lichten.
Ilse
Pronto Wonen Breda